Kod: Zaznacz cały
opera -notrayicon
Widzielimakson pisze:Widzieliście już to?
Cos ma wbudowane bo na paru stronach gdzie wkurzaly mnie reklamy,igotit4free pisze:To ma coś jak Adblock Pus ?
.
Ale nie na wszystkich, na paru forach dalej musze klikac aby zamknac.makson pisze:Coś takiego znalazłem.
Jednakże JerryG ma rację. Opera ma wbudowane bardzo skuteczne blokowanie wyskakujących okien. Jest to niezwykle przydatne, gdyż wyskakujące reklamy są rzeczywiście... denerwujące.
Troche mnie to dziwi, mam juz od chyba 2 lat w Akregatorze a wczesniej w innych czytnikach news, zeby strony otwieraly sie w FF.igotit4free pisze:No fakt, nie jest zła, dość szybka, co prawda z reklamami nie wydala ale za to strony wyświetla lepiej niż FF ... odkąd przeszedłem na Ubuntu wkurzał mnie np. wygląd gazeta.pl, teksty na siebie zachodziły przez co strona była nieczytelna, pod Operą daje radę, wygląda jak w IE.
.
Opera ma racjęPaool pisze:co do trybu turbo, opera sama informuje że przy szybszych łączach turbo może wręcz spowalniać zamiast przyśpieszać (choć może to po prostu przestroga z troski o ruch na serwerach kompresujących)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości