Witam
W poprzednich wersjach byly problemy z tym ze jak podlaczylem sluchawki to dziwek byl i w sluchawkach i w glosnikach, teraz w 9.04 jest to samo, jest w tym wydaniu jakies roziwazanie tego problemu??
Dzwiek w laptopie i sluchawkach
- k2cl
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: LXDE
- Architektura: x86
Odp: Dzwiek w laptopie i sluchawkach
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Work less, climb more 

-
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 24.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Architektura: x86_64
Nie wiem jaki laptop, oba co mam z 9.04 a sa rozne po wlozeniuR34 pisze:Witam
W poprzednich wersjach byly problemy z tym ze jak podlaczylem sluchawki to dziwek byl i w sluchawkach i w glosnikach, teraz w 9.04 jest to samo, jest w tym wydaniu jakies roziwazanie tego problemu??
wtyczki w gniazdo sluchawek, mam tylko na sluchawkach.
Na drugim w te gniazdo corka czasami podlacza swoje glosniki zewnetrzne, takze odlacza wewnetrzne laptopa.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Jaki laptop, to jest częsta przypadłość naprawienie problemu nie jest trudne tylko podaj model laptopa i chipsetu karty dźwiękowej