Klient Bittorrent nie pobiera i nie chce usuwac plików
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Klient Bittorrent nie pobiera i nie chce usuwac plików
Odkąd zainstalowałem Ubuntu 64bit to Klient Bittorrent nie chce niczego ściągać. Pobieram torrenta ze strony (isohunt, mininova itp, itd), wybieram miejsce sciagania, pieknie, ładnie jak zawsze to robiłem tylko, że nie wykrywa żadnych partnerów, a w konsekwencji nie sciąga niczego. Natomiast gdy próbuje usunąć plik torrent to się wyświetla "This torrent has not finished downloading", oczywiście nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że jak włączę ponownie klienta to wszystkie pliki są znowu. A po co mi one jak i tak nie działają. Mógłby mi ktoś pomóc?
- neoziutek
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 9.04
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: Klient Bittorrent nie pobiera i niec chce usuwac plików
Tylko na tym programie czy na innych tez ?
Moze zapora ? pokaz wyniki : iptables -L oraz netstat -lnp (z wlaczonym torrentem)
Sprawdz jakie masz porty ustawione...
podaj log : tcpdump -i eth0 -n port 6881 and port 6889 ( w eth0 wpisz miejsce swojego interfejsu)
Jak łączysz się z internetem ?
Moze zapora ? pokaz wyniki : iptables -L oraz netstat -lnp (z wlaczonym torrentem)
Sprawdz jakie masz porty ustawione...
podaj log : tcpdump -i eth0 -n port 6881 and port 6889 ( w eth0 wpisz miejsce swojego interfejsu)
Jak łączysz się z internetem ?
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Architektura: x86_64
Odp: Klient Bittorrent nie pobiera i nie chce usuwac plików
Już jakoś to zrobiłem. Ale dzięki za info.