Totem. Błąd strumienia danych.

Tylko tematy nie mieszczące się powyżej.
Awatar użytkownika
noorecky
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 10.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Totem. Błąd strumienia danych.

Post autor: noorecky »

Witam wszystkich!
Do wczorajszego dnia wszystko było ok. dziś gdy chce odtworzyć film w obojętnie jakim formacie w totemie wyskakuje komunikat o treści: Wewnętrzny błąd strumienia danych. Gdy film odtwarzam w VLC nie ma obrazu... Błąd ten wystąpił po odtwarzaniu radia internetowego w totemie. Nie mam już pojęcia jak to naprawić. Proszę o pomoc.
AMD X2 250 | Gigabyte GA-M750SLI - DS4 | Palit GTS 250 | 4GB Goodram DDR2 800mhz
Awatar użytkownika
Diox
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.10
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86
Kontakt:

Post autor: Diox »

podpisuję sie do prooblemu kolegi
próbowałem przeinstalować vlc , totem , gstreamer .. bez efektów .. chwilowym rozwiązaniem okazał się mplayer .. ale z niego nie chcę korzystać.
brak mi pomysłów , może świta Forum coś poradzi .. ?

To jest wynik z google .. tak że odsyłanie do niego nie jest rozwiazaniem ..

EDIT:
moim rozwiązaniem było odinstalowanie gstreamer wraz z zależnosciami , potem zainstalowanie jeszcze raz (przeinstalowanie nie pomagało)

jest to rozwiązanie powiedział bym "na pałe" ale działa
jeżeli grupa naukowców twierdzi ze czegoś sie nie da zrobić , przyjdzie taki który o tym nie wie i to zrobi.
jaroslawb1

Odp: Totem. Błąd strumienia danych.

Post autor: jaroslawb1 »

Proponuje zainstalować totem-xine,następnie odinstalować totem-gstreamera(jest kiepski)Ja od niepamiętnych czasów na dzień dobry wywalam gstreamera i instaluję totem-xine i wszystko elegancko chodzi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”