Nie robiłem aktualizacji bo powiem szczerze że nie bardzo wiem jak.
EDIT:
Admc pisze:Aby uzyskać wyższą wydajność uruchom program poleceniem:
Chcę tego spróbować lecz nie wiem jak dokładniej tą ścieżke wpisać ...
Bo piszę że w tym folderze nie ma tego pliku.
EDIT :
Dobra ścieżke zmieniłem , odpala się lecz pisze ze brakuje innych plików heh...
Bo to nie jest do instalki , tylko juz gotowe sie sciaga , rozpakowywuje , i klika sie plik launcher.exe ...
Ale jak chce go uruchomic w trybie WINEDEBUG to pisze ze brakuje pliku main.exe ktory jest potrzebny do uruchomienia , a on w tym folderze sie znajduje.
EDIT:
Błędy wykryłem , lecz czy jest możliwość tego naprawienia to nie wiem , googlowałem pół godziny lecz lipa z tego wynikła.
fixme:mixer:ALSA_MixerInit No master control found on VF0540 Live! Cam Video IM/Video, disabling mixer
fixme:actctx:parse_depend_manifests Could not find dependent assembly L"Microsoft.VC80.DebugCRT"
err:module:import_dll Library MSVCP80D.dll (which is needed by L"C:\\Program Files\\Mu Online\\AntiHack.dll") not found
err:module:import_dll Library MSVCR80D.dll (which is needed by L"C:\\Program Files\\Mu Online\\AntiHack.dll") not found
fixme:win:EnumDisplayDevicesW ((null),0,0x33e9d0,0x00000000), stub!
fixme:d3d:IWineD3DDeviceImpl_Release (0x138900) Device released with resources still bound, acceptable but unexpected
fixme:d3d:dumpResources Leftover resource 0x1386b8 with type 1,WINED3DRTYPE_SURFACE
fixme:x11drv:X11DRV_desktop_SetCurrentMode Cannot change screen BPP from 32 to 16
fixme:imm:ImmGetDescriptionW (0x4150415, (nil), 0): semi stub
fixme:imm:ImmGetDescriptionW (0x4150415, 0x138e18, 9): semi stub
fixme:imm:ImmReleaseContext (0x70068, 0x137c10): stub
fixme

RegisterHotKey (0x70068,0,0x00000001,9): stub