Adobe Photoshop Elements - Brak możliwości wyboru Country/Region podczas instalacji

Grafika, film, dźwięk.
Awatar użytkownika
idarek
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: 11.04
Środowisko graficzne: Unity
Architektura: x86
Kontakt:

Adobe Photoshop Elements - Brak możliwości wyboru Country/Region podczas instalacji

Post autor: idarek »

Witam, zastanawiam się nad zakupem APE 8, gdyż w Ubuntu przez Wine działają poprawnie. Przed ty, chciałbym sprawdzić jednak czy aby napewno.

Pobrałem sobie wersję Trial (przeszło 1GB) i rozpocząłem instalację, i tutaj Zonk!.

Problem jest następujący:
Podczas instalacji muszę zaznaczyć, że chce wersję Trial oraz co jest niezbędne, wybrać County/Region.

I tutaj jest problem, gdyż nie mogę rozwinąć listy wyboru - a dokładniej, jak klikam na rozwinięcie, nic tam nie ma.

Screen:
Obrazek

Bez tego, dalsza instalacja jest niemożliwa.

Proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
k2cl
Przyjaciel
Przyjaciel
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: LXDE

Odp: Adobe Photoshop Elements - Brak możliwości wyboru Country/Region podczas instala

Post autor: k2cl »

KLIK
Innymi słowy, póki co czarno to widzę. Status w bazie aplikacji Wine - Garbage... Jakąś nadzieję daje fakt, że bug został zgłoszony, ale trudno przewidzieć, kiedy zostanie naprawiony.
Work less, climb more :D
Awatar użytkownika
idarek
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: 11.04
Środowisko graficzne: Unity
Kontakt:

Odp: Adobe Photoshop Elements - Brak możliwości wyboru Country/Region podczas instala

Post autor: idarek »

k2cl pisze:KLIK
Innymi słowy, póki co czarno to widzę. Status w bazie aplikacji Wine - Garbage... Jakąś nadzieję daje fakt, że bug został zgłoszony, ale trudno przewidzieć, kiedy zostanie naprawiony.
Ok, satysfakcjonująca odpowiedź, choć trochę przygnębiająca, patrząc na to, że ogólnie PS działa ładnie na Ubuntu :/ Dzięki.
Czytanie, klucz do zrozumienia.
Zrozumienie, klucz do wiedzy.
http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/20 ... mi-dzieje/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka, filmy, zdjęcia, grafika”