counter strike opóźnienie dźwięku.

Gry, do uruchomienia których potrzebne są programy typu Wine/Cedega/CrossOver albo jakieś emulatory.
x4er0
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 8.10
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86
Kontakt:

counter strike opóźnienie dźwięku.

Post autor: x4er0 »

Witam.
Postanowiłem spowrotem powrócić na ubunut, z racji tego że mam nowszy komputer i mogę już przez wine spokojnie emulować steama i cieszyć się z z mojej ulubionej gry jaką jest cs 1.6.
Wiele wyczytałem i z forum i pomogło mi to częściowo dojść do ładu z grą, ale pojawiły się dwa główne porblemy z którym nie mogę sobie poradzić i nic nie znalazłem konkretnego na mój problem.

Otóż mam opóżnienie dźwięku w cs'ie jakieś ~0,5 sek ?
Bawiłem się już z ustawieniami wine, w zakładce dźwięk i próbowałem sterowniku ALSA (na nim opóźnienie dźwięku) oraz na OSS (kompletny brak dźwięku), zmieniałem próbki częstotliwości oraz pobierania i nic to nie dało, nadal opóźnienie dźwięku.

Drugi problem, o którym też było na forum w jednym z tematów ale nie było odpowiedzi na niego, to nie działa mi mikrofon, a granie bez mikrofonu jest na prawdę ciężkie i nie wiem jak poradzić sobie z tymi dwoma problemami :(
Jakieś rady ?

Wersja wine to 1.0.1.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Z innych systemów”