A tak poza tym... może konfiguracja adsl także w innych krajach? Tak jak w ubudsl, gui nie jest konieczny.
A na co komu inne kraje?sir_herrbatka pisze: A tak poza tym... może konfiguracja adsl także w innych krajach?
Tak wiem. Wobec tego zrobiłem ankietę odnośnie czy program powinien mieć gui.mopsisko pisze:Zatem by tacy jak np. ja , nie musieli wogóle stosować terminalu.A jak to zrobić ?,zapewne sam wiesz.
Ciekawy poglad , wiesz co jeszcze odpycha ludzi od linuxa ?? To ze sa zmuszani do klepania w terminalu, wiec dlaczego jesli jest taka mozliwos ulatwienia im chocby polaczenia z internetem ,bez korzystania z terminalu ,mielibysmy ich tej prostoty pozbawic?? Nie wszyscy sa ogarnieci w poctawach tak jak ja albo ty. Samo korzystanie z terminala przyprawia ich o poty i dreszczesir_herrbatka pisze:, gui nie jest konieczny.
Może nie aż tak. Ale myślałem żeby zrobić coś o tych samych możliwościach.pendejo pisze:michal12345 musiałbyś zmienić licencje linnet
Łatka jest, trzeba przetestowaćmichal12345 pisze:Jeżeli chodzi Ci o ZXDSL tego nowszego to:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości