Dragonica online

Gry, do uruchomienia których potrzebne są programy typu Wine/Cedega/CrossOver albo jakieś emulatory.
I3iQ
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.10
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Dragonica online

Post autor: I3iQ »

Na Ubuntu (ogólnie Linuksie ) jestem od niedawna - proszę bądźcie wyrozumiali.

Znalazłem grę internetową - mianowicie: Dragonica Online, ściągnąłem instalator, zainstalowałem, pierwsze okno się otwiera i pyta się czy zaktualizować grę, po kliknięciu tak pojawia się coś takiego:
Obrazek
Moja karta graficzna: Intel Graphics Media Accelerator X3100 (Toshiba a200-1n7; PSAE3E)
Sterowniki do niej? Od zainstalowania i zaktualizowania Ubuntu raczej nic w tym kierunku nie robiłem

System => Administracja =>Sterowniki = "Ten system nie korzysta z żadnych sterowników własnościowych"
Awatar użytkownika
mate_haru
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: Fluxbox
Architektura: x86_64
Kontakt:

Odp: Dragonica online

Post autor: mate_haru »

Przed instalacja gry przez wine proponuje poczytac, co o niej mowi ta strona. Zatem sugerujac sie tym co miesci sie pod tym linkiem - w Dragonice nie ma co sie pakowac, bo raczej nie bedzie dzialala. Sam zreszta chcialem sie w nia ostatnio pobawic, ale zrezygnowalem wlasnie po ogarnieciu materialu spod tego adresu.

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Z innych systemów”