Niedawno pisałam o tym ze nie moge włączyć warcrafta z powodu błędu ale w końcu udało mi się go zainstalować ale odtworzyć już nie. pojawia się Warcraft III was
nie może zainicjować DirectX. unable to initialize DirectX. Należy zapewnić masz Please insure you have
DirectX 8.1 lub nowszy, i że wyświetlany DirectX 8.1 or newer installed and that your display
r czy da się coś ztym zrobić??
Dlaczego warcraft3 mi nie działa?
Odp: Warcraft 3
Najbardziej nie lubię zakładania tematów bez wcześniejszej samodzielnej próby rozwiązania problemu, a na tym forum takie sytuacje często mają miejsce. Znajdując się w katalogu z grą spróbuj przez terminal uruchomić ją z użyciem OpenGLa według wskazówek lub dodać biblioteki DirectX.
- aga
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Odp: Warcraft 3
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Jeśli masz problemy z ortografią, to zainstaluj słownik do przeglądarki.
Temat rozwiązany -wpisz [solved]
Ubuntu user # 20613 i user #474846
Świetny Blog
Grupa Ubuntu.pl na lastfm- Zapraszamy
Temat rozwiązany -wpisz [solved]
Ubuntu user # 20613 i user #474846
Świetny Blog
Grupa Ubuntu.pl na lastfm- Zapraszamy