counter strike
- icyhot12
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: counter strike
To sciagnij i zainstaluj Cedega CVS jest darmowa i wytestujesz 

-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
siema
zainstalowałem steama i cs: condition zero przez Wine, ale jak włączam tę grę ucina mi całkiem duże paski po lewej i prawej stronie monitora
wie ktoś co zrobić, żeby normalnie się otworzyło?
dodam jeszcze, że w normalnym użytkowaniu Ubuntu też ucina mi niewielkie paski na wszystkich czterech bokach monitora
zainstalowałem steama i cs: condition zero przez Wine, ale jak włączam tę grę ucina mi całkiem duże paski po lewej i prawej stronie monitora
wie ktoś co zrobić, żeby normalnie się otworzyło?
dodam jeszcze, że w normalnym użytkowaniu Ubuntu też ucina mi niewielkie paski na wszystkich czterech bokach monitora
- Ubuntu lamer
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
A propos C.S 1.6 to na mojej starej maszynie (AMD athlon xp 1.7 GHz; 512 Mb RAM; GeForce2 64 Mb MX 400) śmiga elegancko pod wine.
Nie zauważam przycinania się obrazu. Ciągle między 30 a 40 fps. (Tego cudu nigdy nie zdołam sobie wytłumaczyć).
Dużo zależy od sprzętu.
Pozdrawiam.
Nie zauważam przycinania się obrazu. Ciągle między 30 a 40 fps. (Tego cudu nigdy nie zdołam sobie wytłumaczyć).
Dużo zależy od sprzętu.
Pozdrawiam.
Mówią, że więcej ludzi się ginie w ciągu roku w wannie niż w WINDach. Dlatego chodzę pod prysznic...
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: counter strike
Witam!
Mój problem z CSem na Ubuntu polega na tym, że o ile menu działa bardzo dobrze to już sama gra niekoniecznie. Gdy wybieram dołączenie się do kogoś czy sam zakładam serwer gra się wczytuję chwilkę i pojawia się widok mapy (to co widzę oczami postaci). Ale same menusy typu kupno broni już nie:( I gra sobie "wisi" z tym widokiem:() Jedyne co mogę zrobić to wciśnięcie ESC i wyjście z gry:( Poradźcie co zrobić:) Będę wdzięczny jak nigdy:)
Mój problem z CSem na Ubuntu polega na tym, że o ile menu działa bardzo dobrze to już sama gra niekoniecznie. Gdy wybieram dołączenie się do kogoś czy sam zakładam serwer gra się wczytuję chwilkę i pojawia się widok mapy (to co widzę oczami postaci). Ale same menusy typu kupno broni już nie:( I gra sobie "wisi" z tym widokiem:() Jedyne co mogę zrobić to wciśnięcie ESC i wyjście z gry:( Poradźcie co zrobić:) Będę wdzięczny jak nigdy:)
- JSokol
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Kontakt:
Fajnie by było jakbyś napisał słów kilka o swoim komputerze, o wersji wine, itp.Sith_DF pisze:Witam!
Graczy platformy Steam zapraszam na http://banid.pl
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Kontakt:
Wersja Wine: 1.2.2
System: Ubuntu 10.4 LTS x64
Komputer: Laptop Samsung R780, Proc. i5, 4 Gb RAM DDR3, nVidia 330M,
System: Ubuntu 10.4 LTS x64