Metin2 brak reakcji po MITIN II TORRENT
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Metin2 brak reakcji po MITIN II TORRENT
Witam. Mam problem z grą METIN2 wszystko się ładnie ładuje wszystko jest ok, do momentu jak skończy się ładowanie METIN II TORRENT. Załaduje się okno zniknie i dalej się nic nie dzieje. Zainstalowałem też jeszcze directx 9.0c dla pewności ale też to nic nie dało. Proszę o pomoc bo jestem początkujący na Linux-ie. Mam nadzieje że pomożecie mi z rozwiązaniem tego problemu 

Odp: Metin2 brak reakcji po MITIN II TORRENT
Jak mam się dowiedzieć dlaczego aplikacja ulega zatrzymaniu nie widząc treści żadnego komunikatu. Uruchom grę przez terminal i podaj logi, w szczególności te końcowe. Odnośnie instalacji DirectX. Mam nadzieję, że dodałeś tylko odpowiednie biblioteki zamiast bezpośredniej instalacji przez plik wykonywalny. W przeciwnym wypadku wątpie by to coś pomogło bo Wine ma wbudowaną implementację DirectX.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Odp: Metin2 brak reakcji po MITIN II TORRENT
Ok poradziłem sobię z włączeniem gry zainstalowałem program envy i poczytałem na innych forach i zadziałało tylko teraz dzwięk niedziała czy trzeba coś zmienić w ustawieniach wine ??adrikux pisze:Jak mam się dowiedzieć dlaczego aplikacja ulega zatrzymaniu nie widząc treści żadnego komunikatu. Uruchom grę przez terminal i podaj logi, w szczególności te końcowe. Odnośnie instalacji DirectX. Mam nadzieję, że dodałeś tylko odpowiednie biblioteki zamiast bezpośredniej instalacji przez plik wykonywalny. W przeciwnym wypadku wątpie by to coś pomogło bo Wine ma wbudowaną implementację DirectX.