Pliki z katalogi /usr/share/icons

Jeśli już na pewno nie da się umieścić posta wyżej.
Awatar użytkownika
grabarz666
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 22.04
Środowisko graficzne: MATE
Architektura: x86_64
Kontakt:

Pliki z katalogi /usr/share/icons

Post autor: grabarz666 »

Mam wielki problem, otóz przypadkowo usunąłem dwa foldery z katalogu /usr/shar/icons
Nazywaja się one BZM-X gdzie X jest ciągiem znaków, którego nazwy nie pamiętam, również nie jestem pewien co do początku nazwy czyli BZM
W każdym bądź reazie prosiłbym, że ktoś wstawił na forum link do tych folderów z zawartościa (najlepiej spakowanych), abym mógł je skopiować. Bez nich nie moge korzystać z internetu a ani programów typu komunikatory internetowe. Pomocy - jest SESJA, a ja muszę mieć sprawnego kompa.

Pozdr.

EDIT:
Okazało się, że foldery te nazywają się DZM-White i DZM-Black. Próbowałem skopiować je z zabootowanego systemu ale zawierają one dowiązania do innych katalogów (np x-coursors), więc lipa. Czy moze wie ktoś czy można naprawić to instalując pakiety z kursorami?
"Chemia jest ćwiczeniem w matematyce stosowanej." - Paul Dirac
Awatar użytkownika
simon532
Wytworny Kaczor
Wytworny Kaczor
Wersja Ubuntu: 12.04
Środowisko graficzne: Xfce
Architektura: x86_64

Odp: Pliki z katalogi /usr/share/icons

Post autor: simon532 »

Masz płytę instalacyjną Ubuntu live-CD? Uruchom system z live-cd, zamontuj partycję / z dysku i przekopiuj brakujące pliki, które wykasowałeś do właściwej lokalizacji.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ostatnia deska ratunku”