Wine + cs.16 - cs.source -steam -nonsteam
Wine + cs.16 - cs.source -steam -nonsteam
Panowie długo niechciałem sie pytac bo myslałem ze moze wina lezy po mojej stronie, ale dochodze do wniosku ze nie. Wiec tak zacznijmy od ubu 9.10 instalacja wine z terminala wszystko ładnie poszło, wiec zabieram sie do instalik jak zwykle to robiłem cs 1.6 i source ns z płytki. I panowie i panie cos niesamowitego wine niechce ruszyc gry wywala mi bład i pierni..... o virusach czy cos tam wtym stylu,wiec robie instalke z windows-a [ juz go niemam na dysku od tygodnia jade tylko na ubuntu ] wbijam sie w folder gdzie mam zainstalowane gry i co widze , to samo. Ok niech bedzie mysle sobie ,zostaje mi cs.source steam orginał z zakupionej płytki .Wkładam do napedu chce zainstalowac i znowu, virus czy cos tam do nie dawna nie miałem zadnych probłemow z tymi grami , instalowałem i grałem wszystko działało ok, po reinstalce systemu i nowej instalce wine zonk oco tu chodzi wie może ktos?? bede wdzieczny za wszelkie dobre pomysły.
- salemus
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 19.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Odp: Wine + cs.16 - cs.source -steam -nonsteam
Skoro ten sam problem pojawia się również na Windzie to nie uważasz że problem leży po prostu po stronie płytek ? Jeśli tak, to po prostu CS:Source ściągnij sobie na dysk za pomocą steama, a CS 1.6.... no cóż od wydatku rzędu 15zł jeszcze nikomu portfel poważnie nie schudł.
GNU/Linux is like a Wigwam – no Windows, no Gates, Apache inside.
Kod: Zaznacz cały
CS 1.6.... no cóż od wydatku rzędu 15zł jeszcze nikomu portfel poważnie nie schudł
Call of Duty Modern Warfare 2 - Multiplayer
tez sciagniete z steam.
- salemus
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 19.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
A to ci dopiero !
MW2 instalowane na windzie ?
Co do CS-a no cóż jeśli instalowałeś na windzie - ściągnij jeszcze raz.
GNU/Linux is like a Wigwam – no Windows, no Gates, Apache inside.
W szoku ze poszło ja tez no złosliwosc zeczy martwychsalemus pisze:A to ci dopiero !

EDIT:
PS wm2 instalowane przez steam.