Woda sodowa?
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: WindowMaker
Woda sodowa?
Uderza adminom? Nie dość że forum jest na byle jakim motorze, nie dającym się prawie używać, z koszmarnym wyszukiwaniem, którego odpowiedzi prowadzą do nieistniejących wątków, to jeszcze pytania nie wychwalające ubuntu tylko wytykające problemy i błędy są usuwane...
Skoro admini jestescie adminami to weżcie sie do roboty i naprawde zajmijcie się problemami i rozwojem tego forum.
Ruch też jest tu mały, widać admini tępią wszelkie przejawy krytyki i poszukiwań rozwiązań...
post pewnie będzie usunięty, ale jestem na nie jednym forum i czegoś takiego jak tu nie widziałem nigdzie...
Skoro admini jestescie adminami to weżcie sie do roboty i naprawde zajmijcie się problemami i rozwojem tego forum.
Ruch też jest tu mały, widać admini tępią wszelkie przejawy krytyki i poszukiwań rozwiązań...
post pewnie będzie usunięty, ale jestem na nie jednym forum i czegoś takiego jak tu nie widziałem nigdzie...
- Meliegree
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 13.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Odp: Woda sodowa?
Jeżeli Ci te forum nie pasuje, to jest masa innych. I nie wiem czemu uważasz, że admini tępią przejawy krytyki, poszukiwania rozwiązań itp. Nigdy z czymś takim się tutaj nie spotkałem.
Jeśli cokolwiek przygnębia mnie bardziej niż mój własny cynizm, to fakt, że często nie jestem aż tak cyniczny jak prawdziwy świat.
- Szmitas
- Zakręcona Traszka
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
- Kontakt:
Forum rozwijają użytkownicy. A administratorzy i moderatorzy są tylko od tego, aby ten rozwój nie poszedł w złą stronę.
www.ubuntu-pomoc.org - tutaj znajdziesz rozwiązanie każdego Twojego problemu.
Chcesz zostać Redaktorem ubuntu-pomoc.org? Skontaktuj się ze mną!
Chcesz zostać Redaktorem ubuntu-pomoc.org? Skontaktuj się ze mną!
- mario_7
- Administrator
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Środowisko graficzne: GNOME
gmarcin, nie marudź, tylko przeczytaj w końcu regulamin i pisz posty porządnie, aby służyły one w przyszłości nie tylko Tobie, ale także innym użytkownikom - nic więcej od Ciebie nie chcemy.
P.S.
Zawsze otrzymywałeś wyjaśnienie co jest nie tak.
Jeśli będziesz spamował (a spamowaniem jest zakładanie w kółko tematów, które usuwają (nie bez przyczyny) administratorzy/moderatorzy), to nie będzie już tak przyjemnie - na to też mamy odpowiednie punkty w regulaminie. (nie odbieraj tego jako groźby, lecz jako dobrą radę)
P.S.
Zawsze otrzymywałeś wyjaśnienie co jest nie tak.
Jeśli będziesz spamował (a spamowaniem jest zakładanie w kółko tematów, które usuwają (nie bez przyczyny) administratorzy/moderatorzy), to nie będzie już tak przyjemnie - na to też mamy odpowiednie punkty w regulaminie. (nie odbieraj tego jako groźby, lecz jako dobrą radę)
- k2cl
- Przyjaciel
- Środowisko graficzne: LXDE
@ gmarcin
Niech zgadnę... ta "woda sodowa" i "pytania które nie wychwalają Ubuntu" to zapewnie Twój wątek: viewtopic.php?t=126954
i jego kontynuacja: viewtopic.php?t=126963
Zanim zaczniesz stawiać zarzuty administratorom forum, bądź tak miły i przeczytaj regulamin - rejestrując się na forum zgodziłeś się z jego zapisami, tymczasem obydwa Twoje wątki naruszały go w dosyć oczywisty sposób.
Litościwie pominę już ortografię - nad nią też mógłbyś popracować...
Niech zgadnę... ta "woda sodowa" i "pytania które nie wychwalają Ubuntu" to zapewnie Twój wątek: viewtopic.php?t=126954
i jego kontynuacja: viewtopic.php?t=126963
Zanim zaczniesz stawiać zarzuty administratorom forum, bądź tak miły i przeczytaj regulamin - rejestrując się na forum zgodziłeś się z jego zapisami, tymczasem obydwa Twoje wątki naruszały go w dosyć oczywisty sposób.
Litościwie pominę już ortografię - nad nią też mógłbyś popracować...
Work less, climb more 

- artk2
- Przyjaciel
- Środowisko graficzne: Inne
Moi szanowni koledzy jak zawsze z klasą
Ja proponuję tylko szybki rzut oka na mój awatar i wszystko staje się jasne... 

- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Kontakt:
Dla równowagi powiem, że ta "guglowa" wyszukiwarka faktycznie nie jest za dobra.
- sylwester
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Kontakt:
Mamy dwie, a na google wpływ mamy stosunkowo miernyjohn_clock pisze:Dla równowagi powiem, że ta "guglowa" wyszukiwarka faktycznie nie jest za dobra.

Póki co narzekanie na wyszukiwarki to walka z wiatrakami.
Na pytania o usunięte/zablokowane/skasowane/przeniesione posty bez linków do nich nie odpowiadam
http://ubuntu.pl

http://ubuntu.pl
-
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Kontakt:
Całe szczęście, że "wyszukiwanie zaawansowane" działa właśnie w oparciu o tę wbudowaną. Natomiast nowi użytkownicy forum niekoniecznie znają takie "triki". Wiem, że nie macie wpływu na google, ale może macie na to, żeby domyślną wyszukiwarką była ta stara.
- Heos
- Zakręcona Traszka
- Środowisko graficzne: Xfce
To jest dobry pomysł, domyślna powinna być wbudowana w forum a nie googlowa.żeby domyślną wyszukiwarką była ta stara
<gleba> To mnie roz... waliło. Ruch mały? Zobacz ile postów dziennie jest pisanych i ile tematów rozwiązywanych...Ruch też jest tu mały, widać admini tępią wszelkie przejawy krytyki i poszukiwań rozwiązań...
Przy okazji, temat wątku jest nieadekwatny do jego treści...
"Chciałbym, żeby zaczęto od szanowania siebie: wszystko inne wypływa z tego." – Fryderyk Nietzsche
openSUSE Leap 15.1 | Xfce4 | Firefox
openSUSE Leap 15.1 | Xfce4 | Firefox
- cukier_lukier
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Brak
@gmarcin:
Bardzo dziękujemy za konstruktywną krytykę. A teraz idę się zdrzemnąć. Jak sie już przebudzę koło wieczora, to sprawdzę te 5 nowych wątków, z czego pewnie i tak 3 polecą do kosza za... a to już się coś wymyśli.
A na poważnie - jeśli masz jakis pomysł, jak usprawnić działanie to forum, to się chwali. Ale pod warunkiem, że go nam przedstawisz. Żalenie się, że jest źle bo jest źle, do niczego nie prowadzi. Chcesz by forum się rozwijało - przyczyń się do tego również sam.
A tekstów o małym ruchu oraz o usunięciu tego wątku nie będę komentował.
Bardzo dziękujemy za konstruktywną krytykę. A teraz idę się zdrzemnąć. Jak sie już przebudzę koło wieczora, to sprawdzę te 5 nowych wątków, z czego pewnie i tak 3 polecą do kosza za... a to już się coś wymyśli.

A na poważnie - jeśli masz jakis pomysł, jak usprawnić działanie to forum, to się chwali. Ale pod warunkiem, że go nam przedstawisz. Żalenie się, że jest źle bo jest źle, do niczego nie prowadzi. Chcesz by forum się rozwijało - przyczyń się do tego również sam.
A tekstów o małym ruchu oraz o usunięciu tego wątku nie będę komentował.