Przecież Machinarium jest w ofercie...? Tak mi się przynajmniej wydaje, skoro kupiłem tę grę

eee...co to za kuriozum?wupra pisze: Nie oszukujmy się na Polskich użytkowników Linuksa nie mam co liczyć (hipokryzja/obłuda itd).
To gorzkie słowa z ust człowieka, który widział rynek tam gdzie go nie ma a opinie sprzeczne z jego własnym zapatrywaniem na tą kwestię traktował jak ataki na Linuksa albo na własną osobę.bogaczew pisze:eee...co to za kuriozum?
To znaczy, że dostaniesz od razu dodatkowo przygotowaną płytę z grą w wersji na Linuksa (i oddzielnie oryginał windowsowy).FFFUUU pisze:Przeglądam sobie wupra.com, zaglądam w zakładkę z Neverwinter Nights bo tanio (30zł) i nie wiem co może oznaczać "Kupując tą grę upoważniasz firmę Wupra do wykonania jednej kopii zapasowej gry, która będzie dodatkowo zawierać instalator wersji na Linuksa."
Nie fiksuj, nie obarczam cię winą za nic ... bo za co niby miałbym cię winić ?:neutral:wupra pisze:@igotit4free
Dokonałeś nad interpretacji ale co zrobić skoro według ciebie całą winę ponoszę ja i inne firmy które sprzedają oprogramowanie na Linuksa. Oczywiście masz prawo nic nie robić i tylko krytykować innych.
Ależ właśnie skomentowałeś.#igotit4free
Nie będę komentował twojej wypowiedzi.
Możesz bardziej sprecyzować o co ci chodzi? Podaj linki itp.Heos pisze: Ale mam pytanie bardziej merytoryczne do Ciebie. Przewidujesz dostępność gier TESIII: Morrowind (wraz z dodatkami i działającym CS-em) i/lub TESIV: Oblivion (tak samo z dodatkami i CS-em)?
Masz na myśli polską wersję dla Windows? Jeśli tak to zaraz dodam te pozycję do oferty tylko mogą wystąpić problemy z dostępnością TESIII: Morrowind.Heos pisze:Jak mam bardziej sprecyzować? Pytałem czy w sklepie wupra.com będą dostępne wspomniane tytuły. I.... tyle? Co więcej?
http://www.elderscrolls.com/home/home.php
Odpowiedź na twoje pytanie znajduje się tutaj. Jeśli masz zbędne 100 000 - 300 000 euro to możesz liczyć na port.Heos pisze:Gdyby interesowała mnie wersja na Windowsa, po prostu bym kupił nie w twoim sklepie -_- Zresztą mam obydwie.
A więc, pewnie chodzi mi o natywny instalator dla Linuksa...
Zainteresuj się projektem Openmw, ale raczej bym nie liczył na szybkie wydanie nowej wersji:Heos pisze:Super, czyli wystarczyło odpowiedzieć, że nie będą dostępne i wsio.... <załamka>
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 10 gości