Otóż nie wiem o co chodzi. Mam firefoxa obecnie w wersji 3,63 na Ryśku zaktualizowanym przez menadżera aktualizacji z wersji 9.10
Natomiast cały czas w menadżerze aktualizacji regularnie co jakiś czas wyskakują mi w ważnych aktualizacjach bezpieczeństwa firefox 3,0 i firefox 3,5 brandig czy coś w ten deseń. I choćbym nie wiem ile razy zgadzał się na te aktualizacje to za kilka tygodni i tak znowu się tam pojawią. Na początku myślałem, że ten bug spowodowany jest tym, iż w poprzedniej wersji systemu domyślnie z płyty zainstalował się firefox 3.0 i że jakiś błąd był przy tym rebrandingu na 3,5. Ale odkąd mam już OS 10,4 LL i wraz z nim przeglądarka zaktualizowała się do 3,63 to chyba tamto powinno (qrza twarz!) zniknąć...
Jeśli ktoś miał ten sam problem i go rozwiązał, będę wdzięczny za podpowiedź jak się z tym uporać.
firefox i aktualizcje (ciągle te same...)
- kapslock
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
- Kontakt:
Odp: firefox i aktualizcje (bezproblemowe oczywiście! tak samo to piwo bez % w reklam
odinstalowałeś w synapticu wersje 3.0 i 3.5?
- ymru
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Odp: firefox i aktualizcje (bezproblemowe oczywiście! tak samo to piwo bez % w reklam
nie odinstalowywałem, bo miałem nadzieję, że przy upgradzie systemu zrobi się porządek i wszystkie przestarzałe wersje zostaną usunięte automatycznie; ale spróbuję tego patentu, może pomoże, dzięki za pomysł ;p