PS. Tam chyba trzeba coś ściągnąć, lecz nie mogę zrobić to komendą ponieważ niemam internetu na linuxie, a na Windzie ze strony nie wiem które to mam pobrać.
Kod: Zaznacz cały
modprobe ndiswrapper
FATAL: Error inserting ndiswrapper (/lib/modules/2.6.32-22-generic/kernel/ubuntu/ndiswrapper/ndiswrapper.ko): Operation not permitted
Radzę też uważać, o ile mnie pamięć nie myli, za udostępnianie neta poza lokal można załapaćmam 2 Ethernet kable poprowadzone do sąsiada.
próbowałeś?sudo modprobe ndiswrapper
To tak specjalnie, każdą osobę którą proszę o pomoc radzi mi żebym zmienił na etherneta. A ja nie mogę! Mam w ścianie poprowadzony ethernet do brata i do ojca, i nie chcę przenosić żeby sprawdzić czy coś działa!! Muszę mieć na USB, czemu zamiast spróbować mi pomóc zawsze słyszę żebym podłączył pod Etherneta ;(
Radzę też uważać, o ile mnie pamięć nie myli, za udostępnianie neta poza lokal można załapać
chyba z 5000 zł kary.
Sprawdź w regulaminie usługi.
Próbowałem, nic się nie pokazuje, a internetu wciąż niema...sudo modprobe ndiswrapper
nie będzie dzialało, to urządzenie nie adresuje urzadzeń!Wymyśliłem właśnie tak, ale nie wiem czy to by działało. Podłączyć takie coś do liveboxa: http://www.atel.com.pl/produkt.php?hash=04415 i rozdzielić sygnał? Bez niepotrzebnego kucia itp. Dało by rade?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości