Jestem świeżym użytkownikiem netbooka Samsung N150Plus. Oczywiście natychmiast zainstalowałem NRU 10.04 . Teraz dokupiłem zewnętrzną nagrywarkę i doinstalowałem przez centrum oprogramowania ubuntu brasero. Niestety, nie pojawił się w dźwięk i video. Wiem że jest zainstalowany na dysku, ale nie umiem z niego korzystać. Jak zainstalować skrót w dźwięk i video? Bardzo proszę o "łopatologiczną" pomoc.
z góry dziękuję
instalacja Brasero
- igotit4free
- Przyjaciel
- Architektura: x86_64
Odp: instalacja Brasero
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Windows 10 @ GA-P67A-D3-B3, i3-2100 3.10GHz, 8GB RAM, Gigabyte HD6850 1GB RAM
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
Android 7.0 @ Motorola Moto G4+
-
- Gibki Gibbon
Witam.
http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/20 ... a-netbook/ .
Zajrzyj tutaj:W menu deweloperzy umieścili kategorię Ulubione (Favorites), do której w prosty sposób możemy dodawać i usuwać programy. Dodanie następuje po kliknięciu prawym przyciskiem myszy na wybraną ikonę programu i zaznaczenie odpowiedniej opcji lub po najechaniu kursorem na nią i kliknięciu plusa, który się pojawi. Wyrzucenie programu z Ulubionych możemy dokonać poprzez odpowiedni wybór w menu kontekstowym. Oczywiście na zawartość całego menu też mamy wpływ. Z zakładce System jest program do jego edycji.
http://czytelnia.ubuntu.pl/index.php/20 ... a-netbook/ .
Jeżeli myślisz, że każda zainstalowana aplikacja ma obowiązek pojawić się w menu to jesteś w błędzie. Zamiast zadawać tego typu pytania poczytałbyś na temat struktury katalogów, znajdziesz tam informację gdzie znajdują się pakiety po zainstalowaniu.mjac pisze:doinstalowałem przez centrum oprogramowania ubuntu brasero. Niestety, nie pojawił się w dźwięk i video