Linka
Sumarycznie Linux ma więcej niż XP.

Wolno zaznaczyć dwa, Ubuntu i ... coś.
7 użytkowników.Moje kondolencje dla 4 użytkowników korzystających z "Microsoft Windows ME", i 7 którzy jako przeglądarkę internetową zaznaczyli "Niebieskie e".
Jak to zamknięta jak otwarta? Przed sekundą wypełniłemmarek63 pisze:Się nie załapałem, ankieta zamknięta.
Trudno dyskutować o tym co kto lubi no bo chyba lubi skoro chce płacić?
Rzeczywiście, tym razem otwarta. Dopisałem się.Jak to zamknięta jak otwarta? Przed sekundą wypełniłem.
Ja tak samo. Ale ogólnie jeśli spotykam się z negatywnymi opiniami dot. Linuksa (o! mam słowo Linux w T9marek63 pisze:Rzeczywiście, tym razem otwarta. Dopisałem się.Jak to zamknięta jak otwarta? Przed sekundą wypełniłem.
Windowsa'a nie zaznaczyłem bo co kogo obchodzi z czym się spotykam na każdym kroku? Zaznaczyłem tylko to czego używam z własnej woli.
A co nas, nerdów, obchodzą miliony użytkowników Windowsa?ok, to tylko ankieta popularna wśród nerdów. Milionów użytkowników Windows nie obchodzą takie stronki
Czy to nie proste, przedziały wyglądają tak:To co ma zaznaczyc osoba w wieku 30 lat?
Ale wtedy cytat straciłby swój sens.Btw, co do tematu. Panie na tym forum tez sa... ><
Wybierasz dwa, których używasz najwięcej. Co "te przeglądarki"?Wymien do 2 systemow... A jak uzywam wiecej? No i te przegladarki. Tez kicha.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości