A więc zaczne od tego, że mam cholernei wielkie chęci, mogę obdażyć zaangażowaniem i swoim cennym czasem projekt, nad którym chciałbym pracować. Teraz może o projekcie.
Wideostrona, a raczej storna z wideoporadnikami dotyczącymi dystrybek Linuxa. Potrafię oczywiście nagrywać poradniki, któe wychodzą nawet profesjonalnie. Nie ma takiej strony jeszcze na rynku, a raczej rozwiniętej strony. Chciałbym coś takiego zrobić, ale potrzebuje pomocy, wspólników. Szukam ludzi żetelnych, którzy chcą coś zrobić, zasłynąć, oczywiście za darmo na początku. Bo robimy to dla ludzi, dla użytkowników.
Każda ręka się przyda.
-ktoś kto potrafi zrobić świetne intro
-może ktoś zna się na robieniu strnek, ale nie CMS, chociaż jak dobrze wyjdzie komuś CMS, z joomli czy Wordpressa to oczywiście
-ktos kto się zrzuci ze mną na hosting
-NAGRYWANIE PORADNIKÓW, ja mogę wziąść na siebie np Ubuntu, bo mam duzo makulatury dotyczącej ubuntu, i lubie ten system : )
ale może ktoś kto używa Fedory, Archa, BackTracka, itd,
No wiecie o co chodzi. Zróbmy razem jakiś wielki projekt!
Piszcie GG, 13830565, zbieram ludzi, mogę załatwić jakiś serwer vent czy TS, żebyśmy obgadali sprawę wszyscy razem, jak będą ludzie, żebyśmy wiedzieli co kto może itd.
A może na koniec się przedstawię

Michał, lat 17, no w grudniu 18, więc piękny wiek : D : D , Technikum Informatyczne, 2 klasa rzecz jasna. No prawie wakacje więc niedługo trzecia, a przyszłość wiążę z informatyką oczywiście : )
TO jeszcze raz podaje GG: 13830565 i pocztę misieksztum@gmail.com Proszę o ludzi, którzy będą tak napaleni na ten projekt jak ja