Witam
Mam szybkie pytanie. Muszę wgrać do mojego telefonu (SE K750i) nowego softa. Chcę wiedzieć czy jest możliwość zrobienia tego pod Ubuntu (11.04). Jeśli ktoś to kiedykolwiek robił to będzie wiedział o co chodzi. Generalnie potrzebne są sterowniki do flashowania (zawarte w Ubuntu, bo po podłączeniu mi je wykrywa) i jakiś program do flashowania (zazwyczaj używam SETool2). Ten program nie chce działać pod WINE. Jakieś sugestie czy szukać Windowsa????
Flashowanie Sony Ericssona pod Ubuntu
- linuxozaurus
- Gibki Gibbon
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Flashowanie Sony Ericssona pod Ubuntu
użyj programu odin ja nie flashowałam telefonów ale wiem czym to się robi
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Unity
Odin jest do Samsungów.
- linuxozaurus
- Gibki Gibbon
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Środowisko graficzne: GNOME
http://debian.linux.pl/threads/10740-Fl ... d-Linuksem tutaj masz odpowiedz na forum debiana
- socrates
- Wytworny Kaczor
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Xfce
Kiedys flashowalem K550i Tez uzywalem SeTool2 i jeszcze jakies inne programy nie pamietam juz jakie.
Nie wiem juz jak sobie poradzilem ale pamietam ze robilem to na lapku. A na lapku nigdy nie mialem windowsa czyli jednak da rade pod linuksem.
Nie wiem juz jak sobie poradzilem ale pamietam ze robilem to na lapku. A na lapku nigdy nie mialem windowsa czyli jednak da rade pod linuksem.
Gentoo + XFCE