Co masz tak dokladnie na mysli?brezniew pisze: Kubuntu ≠ KDE ≠ Linux
Kubuntu to nie linux ?

Co masz tak dokladnie na mysli?brezniew pisze: Kubuntu ≠ KDE ≠ Linux
Dokładnie to:Vonnemiz pisze:Co masz tak dokladnie na mysli?
Kubuntu to nie linux ?
kondziu jah pisze:Chyba to, żeby nie pisać o niestabilności KDE jeśli zna się je tylko z Kubuntu i żeby nie pisać o problemach z Linuksem jeśli zna się je tylko z jednej dystrybucji.
Foka0111 pisze:Ja mam już kilka miesięcy Kubuntu 11.04 i napiszę tak, stabilność KDE 4.6.. w porównaniu do gnome 2.3.... jest mizerna.Łapię czasem zwiechy, a to małe a to duże(czyli restart systemu)
Przestały działać przyciski multimedialne w lapku po którejś aktualizacji.Część programów nie chce działać np. clamav twierdzi cały czas,że baza wirusów nie istnieje,kilka progsów GTK też się nie uruchamia.
Na lapku mam 2 systemy (win 7 i Kubuntu 10.04) a od wielu lat znałem tylko windę i muszę przyznać,że w windows nie ma takiej opcji,żeby po aktualizacji coś nie ruszyło.Ostatnio nawet była aktualizacja kernela z Microsoftu, komputer zamielił pół godziny i po wszystkim.
W linuksie to już różnie bywa ,więc najpierw stabilność brałbym pod uwagę twórcom różnych dystrybucji a później te pozostałe "milion opcji do konf."
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości