Witam otóż mam program MUMBLE 1.2.3 .Otóz problem jest taki ,że nie słyszę nikogo [chociaz pare razy słyszałem ] dokładnie nawet nie widze ,że im te usta się świecą [chociaż mówią ] :/ .Robiłem reinstall mumbla ,ale nie pomogło :/
EDIT: Pierwszy problem udało mi się "mniej więcej" naprawić zmieniłem urządzenia lecz co wejscie na mumble musze wchodzić w opcje i dawać "zastosuj" .Miejmy nadzieje,że bedzie to działać
EDIT2:No to tak mumble przestało działać [w sensie nie swieca się usta na mumble] i nie słyszę dziewków np przychodzących rozmów ze skype [Lecz ogólnie słyszę to co sie dzieje w czasie rozmowy i mnie również :] ]
POkikałem troche w preferencjach PulseAudio i znowu działa przez stosowanie wejścia w opcje mumbla i kliknięcia zastosuj .
I jeszcze jeden problem otóz w Putty pod windowsem jak tylko coś zaznaczyłem w konsoli kopiowało teraz nie mogę skopiować[próbowałem tez kombinacji ctrl+c] ORaz nagle nie ma polskich znaków . NA forum wszędzie moge używać tam nie [działają patrzyłem na komórce]
I mialem tez problem z fullscrenem lecz naprawiłem go[znalazłem jakieś 3 topici i w końcu się udało chociaż komendy były łudząco podobne do siebie:D] .PO restarcie systemu wróciło i nie działa mi niestety full screen :/
PS:Fullscren nie działa mi też w odtwarzaczach na kompie :]
Brak dźwięku w Mumble i skype./problem z PUTTy/fullscreen w filmikach
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Kontakt:
Brak dźwięku w Mumble i skype./problem z PUTTy/fullscreen w filmikach
Ostatnio zmieniony 30 sie 2011, 01:39 przez Huee, łącznie zmieniany 7 razy.
- brezniew
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Fluxbox
- Architektura: x86_64
Re: Problem z dzwiekiem i instalacją
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEMTytuł tematu zmienisz edytując pierwszy postW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
Zanim ponownie wpiszesz w tytule tematu słowo PROBLEM zapoznaj się z REGULAMINEMW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
-- 29 sie 2011, o 19:52 --
Widać że do regulaminu nie zaglądałeś.
Napisz to w zrozumiałym języku bo teraz to jakiś bełkot.
Zanim ponownie wpiszesz w tytule tematu słowo PROBLEM zapoznaj się z REGULAMINEMW razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.
Kod: Zaznacz cały
sudo apt-get install teamspeak-client
Widać że do regulaminu nie zaglądałeś.
Napisz to w zrozumiałym języku bo teraz to jakiś bełkot.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Kontakt:
Re: Problem z dzwiekiem w Mumble i skype
WItam poprawiłem swojego posta może być ?
Co do komendy na tsa znam ją lecz to jest na ts2 ,a mi chodzi o ts3 i tu jest kłopot :/
Co do komendy na tsa znam ją lecz to jest na ts2 ,a mi chodzi o ts3 i tu jest kłopot :/