GTA: San Andreas - postać sama idzie do przodu i nie ma dźwięku
- necrordian
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
GTA: San Andreas - postać sama idzie do przodu i nie ma dźwięku
Witam. Zainstalowałem dziś sobie GTA: SA wg poradnika na wikigames i gra chodzi elegancko ale niestety mam problem z tym ze postać od razu idzie sama do przodu (miałem podobny problem jak zainstalowałem manhunta ale wtedy nic nie próbowałem z tym zrobić tylko od razu to porzuciłem i odinstalowałem grę). Dodatkowo w grze nie ma dźwięku.
- mario_7
- Administrator
- Wersja Ubuntu: 20.04
- Środowisko graficzne: GNOME
Re: GTA: San Andreas - postać sama idzie do przodu i nie ma dźwięku
Poczytaj recenzje osób testujących oraz komentarze w bazie aplikacji Wine: http://appdb.winehq.org/appview.php?iAppId=2599
Co do ruchu postaci - może masz jakiś kontroler (np. joystick), który to powoduje? W poradach w wyżej podanym linku napisano, że to może być takiego zachowania.
Co do ruchu postaci - może masz jakiś kontroler (np. joystick), który to powoduje? W poradach w wyżej podanym linku napisano, że to może być takiego zachowania.
- necrordian
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Środowisko graficzne: Unity
Miałem podłączone dwie klawiatury, ok odłączyłem jedną ale z chodzeniem dalej to samo. Dźwięku nawet nie ruszam skoro CJ ma problemy z chodzeniem 

- Naktalen_360
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
A możesz powiedzieć jak uruchomiłeś GTA SA?? Oczywiście poinstalowałem te directy 9 i inne rzeczy no ale mi wywala nadal o Directa x9 a ja go mam już wgranego .
Pozdrawiam
Pozdrawiam