Shevchenko1987 pisze:A kiedy będzie dostępna v18.1?

Być może jutro, a najdalej do wtorku ... już mogę powiedzieć, że powinna być odczuwalna różnica w wydajności na + [w stosunku do 18.0 - nie mówiąc o 17.7, czy genericu] oczywiście

... jednak to i tak preludium do wydajności i responsywności, jak jest w 3.3

.
Pozdrawiam
-- 01 mar 2012 19:53 --
Shevchenko1987 pisze:Miałbym jeszcze prośbę czy dałoby radę byś zbudował paczki z Catalystami 12.1/12.2 dla 64-bitów? Bo ja próbowałem ostatnio, ale wywala mi błąd, którego nie mogłem przeskoczyć.
Paczki już są od ... prawie 1.5 miesiąca. Może jutro zrobię instalatory - chodzi o to aby oprócz instalacji Catalystów również wprowadzały zmienną środowiskową informującą Ubuntu o dekodowaniu video przez Radeona, inaczej system o tym "nie wie" i nie oglądniesz z pełną czynnością FullHD i do tego przy obciążeniu np. 25 -40 % procesora, albo z pełną płynnością [mój kernel] przy obciążeniu 99-100 % na każdy rdzeń procesora. Po prostu be tej zmiennej miałbyś co najwyżej slide-show = 2-5 klatek/s, a tak cały czas 60 fps. Ty wspominasz 12.2 ... skąd masz taką wersje ?!?!
Pozdrawiam
-- 01 mar 2012 19:54 --
linuxozaurus pisze:Shevchenko1987 pisze:A kiedy będzie dostępna v18.1?

ja zapytam nie tylko kiedy ale czy nie ma problemów z wifi broadcoma (oczywiście 64bity)
Mam nadzieję, że nie będzie ... pod moimi maszynami nawet obecnie nie ma, ale zmodyfikowałem ustawienia dla broadcoma i zobaczymy.
Pozdrawiam
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko trudne do zrobienia
Moje kernele oraz skrypty:
NeteXt'73 - instalator kerneli i skryptów oraz optymalizator systemu w jednym > netext73.pl