@k2cl nie twierdzę, że moja pisownia jest idealna bo daleko mi do ideału. Ma na to wpływ za pewne fakt, że od wielu lat nie mieszkam w Polsce, a na codzień nie używam j. polskiego. Jeżeli uważacie, że robię tyle błędów to bardzo bym prosił o wskazanie gdzie te błędy robię. I jest to swego rodzaju "nagonka", ale z doświadczenia wiem jak jest na portalach. Palnie jeden twardogłowy coś na forum to reszta z jego otoczenia leci mu wtórować. Oj, wiele razy byłem tego świadkiem. Normalka. Czy to istotne w jakich działach udzielam się na forum? Czy jest tu podział przez to na bardziej i mniej wartościowych użytkowników? Zabieram głos tam gdzie uważam to za stosowne. Nie będę pisał bzdetów w konkretnych tematach tylko po to, ażeby zaistnieć. Linuksowo.pl wcale nie umiera tylko skupia raczej bardziej zaawansowanych użytkowników. Ja zaglądam tam codziennie i nie zauważyłem, żeby ostatnie wpisy były z przed kilku tygodni czy miesięcy. Forum Linuksowo.pl raczej nie trzyma się jednej dystrybucji, a takie mają mniejszą popularność. Ubuntu.pl trzyma się najpopularniejszej dystrybucji, ktora jest najbardziej przyjazna dla początkującego użytkownika i nie trzeba być orłem by szybko zostać "ekspertem" Ubuntu.
Nie zależy mi na zaistnieniu. Chciałem się przyłączyć do kilku projektów i pisałem już o tym. Dlatego wpadłem na pomysł, że może znajdą się chętni do zrobienia czegoś nowego. Sukcesem nazywasz założenie forum i prowadzenie go? No to gratuluję życiowego sukcesu o ile założyłeś to forum. Dla mnie prowadznie forum nie jest sukcesem, a raczej frajdą, a już w ogóle nie jest dla mnie sukcesem bycie moderatorem na forum

Sukcesem mógłbyś nazwać stworzenie własnej dystrybucji Linuksa, napisanie popularnej aplikacji na tą platformę. Przenoszenie wątków z działu do działu, powielanie i tłumaczenie poradników z zagranicznych for o Linuksie, "dokłuczanie" użytkownikom nie nazwałbym sukcesem. Nie dziwi mnie ta "nagonka" gdyż widzicie w tym konkurencję i odciąganie użytkowników od tego forum. Napisałem, że nie zamierzam konkurować z takim Gigantem jak Ubuntu.pl i nie zamierzam "przechwytywać" użytkowników, a może boli Was to co napisałem co wiele osób myśli o tym forum (bez urazy). Niestety nie macie dobrej opinii panowie, a przykładem jak potraficie się zachować jest ten właśnie wątek. Teraz proponuję sprawdzić wszystkie posty na tym forum i te same uwagi skierować do pozostałych użytkowników. Pozdrawiam.
Ps. Zarejestrowałem się tu już jakiś czas temu, ale moje błędy zaczęły komuś przeszkadzać dopiero gdy zamieściłem to ogłoszenie...hmmm...ciekawostka.