Jak w temacie w katalogu domowym nie mam pliku .playonlinux. Do zainstalowania the sims 3 jest mi niezbędny (temat na forum: viewtopic.php?f=206&t=156953)! Dłaczego go tam nie ma? I co mam zrobic żeby był?
Proszę o pomoc :'(
W katologu domowym nie ma folderu PlayonLinux - proszę o pomoc
W katologu domowym nie ma folderu PlayonLinux - proszę o pomoc
Pozdrawiam
Ane3ka :**
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: W katologu domowym nie ma folderu PlayonLinux - proszę o pomoc
A czy PlayonLinux nie wykorzystuje czasami katalogu .wine? Instalowałaś już te twoje Simsy 3? Sprawdź czy nie ma ich w katalogu:
/home/twojuser/.wine/drive_c/Program Files/EA(czy też electronicarts)...
/home/twojuser/.wine/drive_c/Program Files/EA(czy też electronicarts)...
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
Simsy zainstalowałam za pomocą PlayOnLinux ale przy właczaniu prosi o płytę, która jest w napędzie.
KORZYSTAM Z WERSJI UBUNTU 10.04 i znajduje się w "przedszkolu linuksa" a w katalogu domowym mam tylko puste foldery: /home/user/Publiczny, Muzyka, Dokumenty, Obrazy, Wideo, Przykłady, Pulpit, Pobrane i Electronic Arts→The Sims 3→ i 5 pustych folderów Downloads, Exports, InstalledWords, Recorded Videos i Screenshot
-- 28 marca 2012, o 20:01 --
Żadnego .wine czy .playonlinux nie ma :/
KORZYSTAM Z WERSJI UBUNTU 10.04 i znajduje się w "przedszkolu linuksa" a w katalogu domowym mam tylko puste foldery: /home/user/Publiczny, Muzyka, Dokumenty, Obrazy, Wideo, Przykłady, Pulpit, Pobrane i Electronic Arts→The Sims 3→ i 5 pustych folderów Downloads, Exports, InstalledWords, Recorded Videos i Screenshot
-- 28 marca 2012, o 20:01 --
Żadnego .wine czy .playonlinux nie ma :/
Pozdrawiam
- andygem
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Kropka przed nazwą katalogu oznacza , że należy on do elementów ukrytych ( .wine) . Otwierasz swój katalog domowy /home a następnie klikasz CTRL+H i dopiero wtedy ukazują się katalogi (foldery) i pliki ukryte .