Witam
Zastosowałem się do poradnika z tego tematu : viewtopic.php?f=206&t=155994&p=891699&h ... ds#p891699
W punkcie gdzie trzeba zainstalować adobeair system mi mówi, że nie można zainstalować:
Ta wersja wymaga zaktualzowania środowiska adobe air.
Co mam zrobić w takim przypadku pobrałem z ich strony adobe jednak bez skutku próbowałem zainstalować.
A kiedy próbuje włączyć lola instalke mam komunikat: Getthreadcontext faild.
Poradzice co mam zrobić?
-- 12 kwi 2012 11:14 --
Czy komuś działa aktualnie lol?
-- 12 kwi 2012 15:30 --
wine: cannot find L"C:\\windows\\system32\\LeagueofLegends.exe"
a mam tam ten plik instalacyjny co zrobić? Próbuje z terminala włączyć ale cały czas mem ten komunikat. Proszę pomóżcie
League of Legends (ubuntu 12.04 x64) jak uruchomić grę?
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Kontakt:
Re: League of Legends (ubuntu 12.04 x64) jak uruchomić grę?
Witam,
Z Linuxem jest tak, że wszystko zmienia się z dnia na dzień, więc nie warto stosować się do jakichś tematów z lutego, szczególnie jeśli chodzi o WINE. Tym bardziej, że WINE dostał dość niedawno aktualizacje i LoL na nim podobno śmiga bardzo ładnie, choć występują jeszcze jakieś problemy ze sklepem i spadkiem wydajności wraz z rosnącym czasem rozgrywki.
Mogę polecić: http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... ngId=70148
Z Linuxem jest tak, że wszystko zmienia się z dnia na dzień, więc nie warto stosować się do jakichś tematów z lutego, szczególnie jeśli chodzi o WINE. Tym bardziej, że WINE dostał dość niedawno aktualizacje i LoL na nim podobno śmiga bardzo ładnie, choć występują jeszcze jakieś problemy ze sklepem i spadkiem wydajności wraz z rosnącym czasem rozgrywki.
Mogę polecić: http://appdb.winehq.org/objectManager.p ... ngId=70148
- snp88
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 12.10
- Kontakt:
Ja instalowałem przez PlayOnLinux i niestety gra sie instaluje ale tak jakby zawiesza się na procesie aktualizacji ,może ktoś rozwiązał ten problem
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
Owszem wiesza się przy aktualizacji ale to tylko bug wizualny. Tak naprawdę aplikacja się aktualizauje. Poczekaj moment potem ją wyłącz i włącz na nowo a będziesz miał gotowy przycisk do grania- sprawdzałem.