Jak dodać pasek zadań i zainstalować stare dobre gnome2

Tematy specyficzne dla poszczególnych window managerów: KDE, GNOME, XFCE, Fluxbox, Blackbox, IceWM, WindowMaker, itd. - wszystko tutaj.
Awatar użytkownika
brezniew
Przyjaciel
Przyjaciel
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: Fluxbox
Architektura: x86_64

Re: Jak dodać pasek zadań i zainstalować stare dobre gnome2

Post autor: brezniew »

andrzej_k pisze:
ionash. pisze:Przecież sam żeś napisał, że masz fallback zainstalowany. To co stoi na przeszkodzie, by spróbować - rączki niesprawne, czy jak?
Możesz sobie pododawać panele do każdej krawędzi ekranu.
I tu jest sedno sprawy. Ktoś pyta, a tu pada odpowiedź o rączkach.To jest chyba forum, w którym można zwrócić się o pomoc a nie otrzymywać odpowiedzi typu - rączki niesprawne, czy jak? Wkurza mnie to. Dobrze że jest google. Myślę, że za moją wypowiedź nie dostanę bana, są tu inni którzy bardziej na to zasługują.
Kpisz sobie?
Każdy ma wszystko u siebie instalować żeby sprawdzać czy zadziała bo komuś się najzwyczajniej w świecie nie chce samemu zobaczyć czy w ogóle jest jakiś problem?
Już pomijam fakt, że odpowiedź na pytanie zadane w temacie już dawno padła.
andrzej_k
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec

Post autor: andrzej_k »

@brezniew
Nie kpię, ale na forum są ludzie,kŧórzy mają dużą wiedzę i doświadczanie i na pewno chcą pomóc nowym użytkownikom Ubuntu. Ja sam w od niedawna zainteresowałem się tym systemem i zazwyczaj ciężko mam się dowiedzieć co spieprzyłem i w którym momencie czego wynikiem jest siedem formaŧów w tym miesiącu. Wynika z tego, że rączki mam sprawne gorzej z głową.
Awatar użytkownika
Reikgao
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Wersja Ubuntu: 11.10
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86

Post autor: Reikgao »

Właśnie wróciłem z urlopu, uff jak się zrobiło, ionash - fenomenalna pomoc !!! Tylko jedno zanim wysilisz dowcip, to napisz może jak to zrobić? Przenieść pasek w fallback. Albo może lepiej..... daruj sobie. Rafcio dzięki za wsparcie, andrzej_k także, widzę że oprócz cyników jest jeszcze parę osób które mają podobny punkt widzenia. Zainstaluję sobie Ultimate Edition 3.4 tam jest Cinamon, więc będzie można pogrzebać. Pzdr
Awatar użytkownika
ethanak
Wygnańcy
Wersja Ubuntu: 12.04
Środowisko graficzne: GNOME
Architektura: x86
Kontakt:

Post autor: ethanak »

Reikgao pisze:Właśnie wróciłem z urlopu, uff jak się zrobiło, ionash - fenomenalna pomoc !!! Tylko jedno zanim wysilisz dowcip, to napisz może jak to zrobić? Przenieść pasek w fallback.
Gógiel dał bana czy po urlopie się nie chce?
http://www.google.com/search?q=gnome+fa ... channel=fs
Nawet w linki klikać nie trzeba bo w snippecie wychodzi ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Środowiska graficzne”