Kupiłem na allegro komputer, z Vistą. Po odpaleniu ie chwilę działał po czym zamykał się. Zainstalowałem firefoxa. To samo. Zrobiłem format, zainstalowałem Minta - znów problem z przeglądarkami.
Usunąłem Mint, zainstalowałem Piskle, wgrałem sterowniki do Nvidia:
Firefox wyłącza się po kilku sekundach, kiedy wejde na strone z flashem, chrome wywala co chwila błąd "Kurza twarz", Opera zachowuje sie tak jak firefox.
-- 24 cze 2012, o 19:14 --
znalazłem wątek chyba z tym problemem, tylko w windosowej wersji. http://forum.dobreprogramy.pl/ciagly-cr ... 85176.html
napiszcie mi czego potrzebujecie do zdiagnozowania to zaraz podam.
Każda przeglądarka się wyłącza po kilku sekundach
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Fluxbox
- Architektura: x86
Re: Każda przeglądarka się wyłącza po kilku sekundach
Odpal przeglądarkę bezpośrednio z konsoli i jak się zamknie na konsoli powinny być jakieś informacje o przyczynie.
Wklej te logi - będziemy coś więcej wiedzieć.
Wklej te logi - będziemy coś więcej wiedzieć.
GNU/Linux: dom - Slackware na blaszaku i laptoku; praca - Slackware na blaszakach, Ubuntu na laptokach
- andres88pl
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: 13.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
Re: Każda przeglądarka się wyłącza po kilku sekundach
Opisz dokładniej problem bo piszesz strasznie chaotycznie, kupiłeś komputer z Vistą- tak ale to jest system a nie przeglądarka, jaka miałeś na Viście przeglądarkę? pewnie Internet Explorer 7 lub 8. co dokładnie zamykało się przeglądarka czy system? jak wejdziesz na strone z Flashem co dokładnie się dzieje co wyświetla jaki błąd?