Witam mam taki problemik mam ubuntu w wersji 11.04 i program pocztowy Evolution z którego korzystam.
Internet dodatkowo jest bezprzewodowy (Blueconnect)
I teraz zainstalowałem sobie soft do modemu blueconneta - Movistar 3.5G i na tym sofcie internet lepiej działa (szybciej) niż na systemowej konfiguracji, ale jeżeli włączę Movistara to nie działa mi program Evolution, ponieważ działa tylko wtedy jak połączę się z internetem systemowo (w połączeniach sieciowych) ..nie bardzo też da się włączyć jednocześnie Movistara i systemowo internet.
Jeszcze jest jedna kwestia..jeżeli połączę modem w połączeniach sieciowych i go rozłączę to nie da się go później jeszcze raz połączyć (muszę restartować komputer)...
I program Movistar włancza się przy starcie systemu ale nie da się go otworzyć po raz kojejny w celu np sprawdzenia zasięgu czy smsa...może przez to że jest zainstalowany z poziomu roota? w wyszukiwarce znajduję ten program ale nie mogę go otworzyć.
Ma ktoś jakieś pomysły na te problemy?
blueconnect a evolution (program pocztowy)
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 11.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
blueconnect a evolution (program pocztowy)
Ostatnio zmieniony 16 lip 2012, 19:23 przez andrzej300, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: blueconnect a evolution (program pocztowy) i inne problemy
Zmień tytuł tematu na zgodny z REGULAMINEM
Zwróć uwagę głównie na słowa, których używasz
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Zwróć uwagę głównie na słowa, których używasz
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.