[SOLVED][GNOME Classic] Nowe menu
-
- Piegowaty Guziec
- Architektura: x86
- Kontakt:
[SOLVED][GNOME Classic] Nowe menu
Cześć!
Chciałem się dowiedzieć, czy są jakieś zamienniki dla standardowego menu w GNOME Classic - instalowałem mintmenu - i tutaj jest problem, bo nie mogę go dodać do panelu (nie ma go w appletach). Może po prostu jest jakieś inne usprawnione (najbardziej zależy mi na filtrowaniu/wyszukiwarce).
Chciałem się dowiedzieć, czy są jakieś zamienniki dla standardowego menu w GNOME Classic - instalowałem mintmenu - i tutaj jest problem, bo nie mogę go dodać do panelu (nie ma go w appletach). Może po prostu jest jakieś inne usprawnione (najbardziej zależy mi na filtrowaniu/wyszukiwarce).
Ostatnio zmieniony 01 paź 2012, 15:11 przez KomputeromaniaK, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 13.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Re: [GNOME Classic] Nowe menu
jeśli zależy Ci na filtrowaniu/wyszukiwarce a nie lubisz unity / lubisz gnome - polecam spróbować środowiska cinnamon
http://cinnamon.linuxmint.com/
całkiem coś pomiędzy gnome 2 a gnome 3 . polecam sprawdzić .
Kod: Zaznacz cały
sudo add-apt-repository ppa:gwendal-lebihan-dev/cinnamon-stable
sudo apt-get update
sudo apt-get install cinnamon
całkiem coś pomiędzy gnome 2 a gnome 3 . polecam sprawdzić .
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
Już sobie poradziłem. Jak nie patrzeć czekać pół miesiąca na odpowiedź to troszkę długo...
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
To może podziel się rozwiązaniem zwłaszcza, jeżeli twoje rozwiązanie jest inne niż te, zasugerowane przez wojtekw - zawsze dobrze jest mieć inną alternatywę.KomputeromaniaK pisze:Już sobie poradziłem.
Są i tacy co czekają 6 miesięcy do następnego wydania, bo w tym czegoś brakuje. Nie uważam więc, że pół miesiąca to długo...KomputeromaniaK pisze:Jak nie patrzeć czekać pół miesiąca na odpowiedź to troszkę długo...
Dodaj także [SOLVED] do tytułu wątku.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Piegowaty Guziec
- Kontakt:
Re: [SOLVED][GNOME Classic] Nowe menu
Zainstalowałem inne środowisko - Mate i tutaj mi działa, a później przerzuciłem się na Minta,
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 13.04
- Środowisko graficzne: Unity
proszę bardzoKomputeromaniaK pisze:Już sobie poradziłem. Jak nie patrzeć czekać pół miesiąca na odpowiedź to troszkę długo...

wyrażam skruchę i obiecuję częściej zaglądać na forum