Załóż więc osobny wątek, jeśli oczekujesz rozwiązania.
W tym można tylko narzekać

O tak lej miód na me serce! Tylko w jaki sposób przypiąć?Kolos28 pisze:...
Duży plus za to że można ikonki na pulpicie przypinać
proste: zmniejszasz okno "Dash" i przeciągasz na pulpit, katalogi również możesz tworzyć na pulpiciePonu pisze:O tak lej miód na me serce! Tylko w jaki sposób przypiąć?
W końcu! Z każdą nową instalacją człowiek się babrał z .desktop plikami. Po wielu miesiącach w końcu pomyśleli, że można prościej. Powolutku małymi kroczkami do 2020r. całe to unity stanie się w pełni konfigurowalnym środowiskiemKolos28 pisze:proste: zmniejszasz okno "Dash" i przeciągasz na pulpit, katalogi również możesz tworzyć na pulpiciePonu pisze:O tak lej miód na me serce! Tylko w jaki sposób przypiąć?
To początek zmian w kierunku bycia konfigurowalnym ale dla mnie to nie powód aby przechodzić na 12.10 i pozostanę przy LTS.Ponu pisze:W końcu! Z każdą nową instalacją człowiek się babrał z .desktop plikami. Po wielu miesiącach w końcu pomyśleli, że można prościej. Powolutku małymi kroczkami do 2020r. całe to unity stanie się w pełni konfigurowalnym środowiskiemKolos28 pisze:proste: zmniejszasz okno "Dash" i przeciągasz na pulpit, katalogi również możesz tworzyć na pulpiciePonu pisze:O tak lej miód na me serce! Tylko w jaki sposób przypiąć?
Kod: Zaznacz cały
lspci -k | grep -A2 VGA
glxinfo | grep rendering
A co to, używanie dopełniacza boli? Zawsze używa się CZEGOŚ, a nie coś, czyli "czcionkę, KTÓREJ używałem".czcionkę do systemu którą używałem w 12.04
Jest takie przysłowie:skandyn pisze:Ja nie mogę pod Ubuntu 12.10 pobrać aktualizacji z tego repozytorium: ppa:ubuntu-x-swat/x-updates. Ciekawi mnie czy ktoś ma podobny problem?
Pozdrawiam.
Z pustego to i Salomon nie naleje.
W: Nie udało się pobrać http://ppa.launchpad.net/ubuntu-x-swat/x-updates/ubuntu/dists/quantal/main/source/Sources 404 Not Found
W: Nie udało się pobrać http://ppa.launchpad.net/ubuntu-x-swat/x-updates/ubuntu/dists/quantal/main/binary-i386/Packages 404 Not Found
E: Nie udało się pobrać niektórych plików indeksu, zostały one zignorowane lub użyto ich starszej wersji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości