Witam,
zacząłem przygodę z Ubuntu nie dawno jestem serwisantem w projekcie i rezygnujemy z Windowsa na rzecz właśnie UBUNTU 12.04 i mam problemy. Polega on na tym, że po przełączaniu użytkowników lub po przywróceniu z uśpienia, pojawiają mi się takie pasy jak na załączniku, czasem są na całym ekranie dodam że karta graficzna to Gforce 6100 i próbowałem różnych sterowników.
Proglem z wyświetlanym obrazem w Ubuntu 12.04
Proglem z wyświetlanym obrazem w Ubuntu 12.04
- Załączniki
-
- Zrzut ekranu z 2012-11-06 08_58_46.png
- (272.9 KiB) Nie pobierany
Ostatnio zmieniony 12 lis 2012, 09:40 przez maniuls, łącznie zmieniany 1 raz.
- k2cl
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: LXDE
- Architektura: x86
Re: Proglem z Ubuntu 12.04
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
-- 06 lis 2012 14:58 --
Na Forum panuje zasada:
jeden temat = jeden problem
Zastosuj się do tej zasady i opisz w osobnych tematach niezwiązane ze sobą wątki z Twojej wiadomości
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.jeden temat = jeden problem
Zastosuj się do tej zasady i opisz w osobnych tematach niezwiązane ze sobą wątki z Twojej wiadomości