Po przeszukaniu forum znalazłem parę porad zrobiłem tak jak było napisane ,ale też nie pomogło ;/
Proszę o pomoc bo przez to nie mogę korzystać z YouTube itd ,a dodam ,że tylko filmiki w formacie html5 mi działają.
Kolega miał na myśli abyś na swoim komputerze, w Ubuntu zalogował się na konto gościa (jak nie masz to utwórz tymczasowo drugie konto użytkownika) i sprawdził, czy flash działa. Jak działa na innym koncie, a na twoim ciągle jest problem, to będziesz musiał odświeżyć folder ~/.mozilla*. Znaczki "~/" oznaczają twój folder domowy: /home/twoja_nazwa_usera/.mozilla, a kropka przed mozilla oznacza, że jest to folder ukryty.Sypko18 pisze:Więc tak te "ubuntu-restricted-extras" mam zainstalowane, jeżeli chodzi o to drugie to nie bardzo rozumiem.. ,Guest co to jest
? a po drugie mam usunąć profil i założyć nowy na ubuntu ??
bear7 pisze:Kolega miał na myśli abyś na swoim komputerze, w Ubuntu zalogował się na konto gościa (jak nie masz to utwórz tymczasowo drugie konto użytkownika) i sprawdził, czy flash działa. Jak działa na innym koncie, a na twoim ciągle jest problem, to będziesz musiał odświeżyć folder ~/.mozilla*. Znaczki "~/" oznaczają twój folder domowy: /home/twoja_nazwa_usera/.mozilla, a kropka przed mozilla oznacza, że jest to folder ukryty.Sypko18 pisze:Więc tak te "ubuntu-restricted-extras" mam zainstalowane, jeżeli chodzi o to drugie to nie bardzo rozumiem.. ,Guest co to jest
? a po drugie mam usunąć profil i założyć nowy na ubuntu ??
Kod: Zaznacz cały
sudo dpkg-reconfigure flashplugin-installer
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 35 gości