Obserwuję lekkie opóźnienia w działania wtyczki flash na wybranych stronach internetowych. Nie przeszkadza mi to specjalnie, ale chciałbym się spytać czy u was jest tak samo. Czy jest u was sekundowe lub jeszcze mniejsze opóźnienie w przejściu między wyborem poszczególnych przycisków na tej stronie oraz tej.
Shockwave Flash 11.1 r102 - nowszy sprawia mi problemy.
Lekkie opóźnienia w działaniu flasha na stronach
-
- Wygnańcy
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86
- Kontakt:
Re: Lekkie opóźnienia w działaniu flasha na stronach
Tą sama wersję wtyczki Flash mam i nie mam żadnych opóźnień ... ( Linux Mint 13 MATE / Linux Ubuntu 12.04 LTS )
Sprzęt : Netbook MSI U123 ( Atom 1,6 GHz / 2GB DDR-2 RAM / 120 GB SATA / Intel GMA / OS: Mint 13 MATE 32Bit - Bazuje na Ubuntu 12.04 LTS )
- Router Wi-Fi : ZTE MF60 ( Aero2 ) , Nokia N82 + JoikuSpot ( Play Online ) , Zyxel P-320W ( Kablówka )
- Router Wi-Fi : ZTE MF60 ( Aero2 ) , Nokia N82 + JoikuSpot ( Play Online ) , Zyxel P-320W ( Kablówka )
Ja również nie ma opóźnienia.
Pytałem się innej osoby na windowsie i lekko jej przymula, tak więc najwyraźniej tak ma być. Może dlatego, że mam mniej ramu, chociaż i tak 350 MB zostaje wolnego jak te strony pootwieram.