Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis

Tylko tematy nie mieszczące się powyżej.
gg21053443
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Środowisko graficzne: Unity
Architektura: x86_64

Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis

Post autor: gg21053443 »

Właśnie nie wiem jaki ale chyba chodzi o to żeby wcisnąć "S" lub "C", mam ubuntu 12.10 zainstalowane około 15 dziś więc chyba nie zdążyłem jeszcze niczego popsuć, a zbłędów jakie miałem to tylko Compiz raz odmówił posłuszeństwa. Więc skąd ten napis?
Zarathustra
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż

Re: Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis

Post autor: Zarathustra »

To sprawdzanie dysków, które możesz pominąć. Co jakiś czas ubuntu sprawdza dyski w poszukiwaniu błędów. Prawdopodobnie jest to okresowe sprawdzenie. Problemu należy dopatrywać się dopiero gdy dzieje się tak za każdym razem.
gg21053443
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk

Re: Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis

Post autor: gg21053443 »

No właśnie specjalnie uruchamiałem komp 3 albo 4 razy i zawsze to było, aż wcisnąłem S i już się nie pojawia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”