Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis
-
- Serdeczny Borsuk
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis
Właśnie nie wiem jaki ale chyba chodzi o to żeby wcisnąć "S" lub "C", mam ubuntu 12.10 zainstalowane około 15 dziś więc chyba nie zdążyłem jeszcze niczego popsuć, a zbłędów jakie miałem to tylko Compiz raz odmówił posłuszeństwa. Więc skąd ten napis?
-
- Sędziwy Jeż
Re: Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis
To sprawdzanie dysków, które możesz pominąć. Co jakiś czas ubuntu sprawdza dyski w poszukiwaniu błędów. Prawdopodobnie jest to okresowe sprawdzenie. Problemu należy dopatrywać się dopiero gdy dzieje się tak za każdym razem.
-
- Serdeczny Borsuk
Re: Przy ładowaniu ubuntu pod tymi kropkami które robią za pasek ładowania wyświetla się mi napis
No właśnie specjalnie uruchamiałem komp 3 albo 4 razy i zawsze to było, aż wcisnąłem S i już się nie pojawia