Synchronizacja Windows Phone pod Ubuntu ?

Forumowy magiel: pogaduchy o wszystkim i o niczym.
Awatar użytkownika
Admc
Gibki Gibbon
Gibki Gibbon
Wersja Ubuntu: 13.10
Środowisko graficzne: KDE Plasma
Architektura: x86_64

Re: Synchronizacja Windows Phone pod Ubuntu ?

Post autor: Admc »

Co w nim takiego najlepszego? Ja nic takiego nie widzę, dawno się tak nie uśmiałem :D

I nie kłam z tym Androidem, bo Android w wersji 1.0 nie był dostępny na żadnym telefonie. Nie jest to system bez wad, jednak wciąż jest najlepszy (świadczą o tym wyniki sprzedaży i udziały w rynku).
╔═╦╗╔╦═╦═╦╗╔╗Blaszak (Phenom II x4 955BE, 4 GB RAM, GF GTX 550Ti) - Kubuntu 13.10 amd64
║═╣║║║╔╣╔╣╚╝║Toshiba Satellite A110-293 - Lubuntu 13.10 x86
║╔╣╚╝║║║║╚╗╔╝HTC Hero - Tegro 2.6 (Android 2.1)
╚╝╚══╩╝╚╝♥╚╝ Liczniki: Linux - 496087, Ubuntu - 28751.
ChickenPie
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Wersja Ubuntu: 16.04
Środowisko graficzne: Unity
Kontakt:

Post autor: ChickenPie »

Admc pisze:Co w nim takiego najlepszego? Ja nic takiego nie widzę, dawno się tak nie uśmiałem :D

I nie kłam z tym Androidem, bo Android w wersji 1.0 nie był dostępny na żadnym telefonie. Nie jest to system bez wad, jednak wciąż jest najlepszy (świadczą o tym wyniki sprzedaży i udziały w rynku).

Widać że słabo znasz historię, Android 1.0- Apple Pie był dostępny w pierwszym rzucie HTC Dream / Era G1 którego posiadam do tej pory, jednak uszkodziła mi się taśma Flex.

Co do nienajlepszego to dobry system dla telefonu, nie jest zamulony i posiada podstawowe funkcje a dla mnie jakoś nie liczy się już multum aplikacji mało do użytku a tego odwrotność
Awatar użytkownika
mistrz1
Zakręcona Traszka
Zakręcona Traszka
Wersja Ubuntu: inny OS
Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt – Polska

Post autor: mistrz1 »

Admc pisze:Co w nim takiego najlepszego? Ja nic takiego nie widzę, dawno się tak nie uśmiałem :D

Akurat to, że dużo osób używa jakiegoś produktu wcale nie oznacza, że jest dobrej jakości. Świadczy to tylko o popularności. :)
"Jeśli robisz to, co zawsze robiłeś, masz to, co zawsze miałeś" – Sokrates
Chwała Rosji! :) :clap:
Awatar użytkownika
zibiboniek1
Zakręcona Traszka
Zakręcona Traszka
Środowisko graficzne: Inne

Post autor: zibiboniek1 »

mistrz1 pisze:

Akurat to, że dużo osób używa jakiegoś produktu wcale nie oznacza, że jest dobrej jakości. Świadczy to tylko o popularności. :)
można zaryzykować stwierdzenie że za popularnością idzie też jakość.bynajmniej tak mi się wydaje
Awatar użytkownika
mistrz1
Zakręcona Traszka
Zakręcona Traszka
Lokalizacja: Związek Socjalistycznych Republik Europejskich. Dystrykt – Polska

Post autor: mistrz1 »

@zibiboniek1, przydałoby się poćwiczyć logikę :). To, że większość ma rację to propagandowy bełkot demokracji. Rozejrzyj się, a przekonasz się.
"Jeśli robisz to, co zawsze robiłeś, masz to, co zawsze miałeś" – Sokrates
Chwała Rosji! :) :clap:
Awatar użytkownika
makson
Przebojowy Jelonek
Przebojowy Jelonek
Środowisko graficzne: Xfce

Post autor: makson »

ChickenPie pisze:

Widać że słabo znasz historię, Android 1.0- Apple Pie był dostępny w pierwszym rzucie HTC Dream / Era G1 którego posiadam do tej pory, jednak uszkodziła mi się taśma Flex.

Co do nienajlepszego to dobry system dla telefonu, nie jest zamulony i posiada podstawowe funkcje a dla mnie jakoś nie liczy się już multum aplikacji mało do użytku a tego odwrotność
W takim razie polecam NOKIA 3310. Mniej więcej taka sama funkcjonalność i równie łatwo podłącz się do komputera.
Miałem Linuksa, zanim stało się to modne.
ChickenPie
Sędziwy Jeż
Sędziwy Jeż
Środowisko graficzne: Unity
Kontakt:

Post autor: ChickenPie »

Bynajmniej 3310 nie jest konieczna, rozwiązałem ten problem ;)
Moje dwa tutoriale:

Muzyka:
http://mobileworld24.pl/2012/12/09/wind ... ozwiazane/

Zdjęcia:
http://mobileworld24.pl/2012/12/10/impo ... ca-ubuntu/

Ciągle nad tym pracuję, proszę nie kopiować mojej twórczości ;]

//bear7: Masz zamiar pobierać opłaty za wgląd do tych artykułów?

-- 22 gru 2012, o 21:15 --
//bear7: Masz zamiar pobierać opłaty za wgląd do tych artykułów?
Nie, każdy może je przerabiać i kombinować nad tym jednak chciałbym po prostu by mój nick/nazwisko z tym zostało :)
Awatar użytkownika
anemus
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Środowisko graficzne: Xfce

Post autor: anemus »

Wracając do archiwalnego tematu to z muzyką i filmami banshee sobie średnio radzi wieszając się lub wywalając przy końcu uploadu, shotwell podobnież z zdjęciami ale kombinacja libmtp z gMPT daje dość dobre wyniki choć dalej są problemy z tagami ale imponująca jest skuteczność rozwiązania obsługującego również zdjęcia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”