Brak możliwości zmiany tapety w Hybryde Fusion
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
Brak możliwości zmiany tapety w Hybryde Fusion
Witam mam dość nietypowy problem zainstalowałem sobie system Hybryde Fusion 13.04 i praktycznie nie mam możliwości ingerencji w interface. Przykładowo próbowałem zmienić tapetę w jednym środowisku. Tapeta zmienia się ale przy kolejnej zmianie na to środowisko graficzne znowu jest ustawiona standardowa tapeta. Wiem, że jest to mało popularny system ale może ktoś z was go testował i wie czy to jest normalne czy coś należy ustawić w systemie
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Re: Brak możliwości zmiany tapety w Hybryde Fusion
Masz problem z jakąś niszową dystrybucją, którą na tym forum oprócz Ciebie i xxx666xxx, chyba nikt nie używa. Nie lepiej jest zapytać na ich forum? Sznurek: http://hybryde.cluster015.ovh.net/forum/
Może się nie znam, ale jak podajesz, że któreś ze środowisk graficznych nie trzyma ustawień, to może warto napisać które...
Może się nie znam, ale jak podajesz, że któreś ze środowisk graficznych nie trzyma ustawień, to może warto napisać które...
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86
Re: Brak możliwości zmiany tapety w Hybryde Fusion
To samo jest jest na każdym środowisku graficznym więc nie ma różnicy. Sprubuje napisać na innym forum, dzięki za link