mój laptop strasznie się grzał i bardzo któtko pracował na baterii. Chciałem to zmienić więc zacząłem szukać w sieci. Pomocne okazało się zainstalowanie pakietu
Kod: Zaznacz cały
laptop-mode-tools
sudo laptop_mode
laptop-mode-tools
sudo laptop_mode
brak kernela dla twojej wersji systemu
?dodaj standardowe wpisy grub
A 32 bitowy system nie pójdzie na jaju 64 bit?e X t 7 3 pisze:Widzisz Pan masz 32 bitowy system ... już od jakiegoś czasu nie wspieram go [kernele i sterowniki]. Najlepszym rozwiązaniem byłoby przejście na 64 bity. Co do standardowych wpisów, to w NeteXt'73 wybierasz wprowadzanie... i tu "standard". Dalej poprowadzi Cię i po wprowadzeniu hasła i następnym restarcie maszyny wyniki mogą być jeszcze lepsze ... najlepsze byłyby z moimi kernelami, ale to tylko pod systemami 64-bitowymi.
Pozdrawiam
Na nowym v25.4 może być jeszcze lepiejfraczek14 pisze:No to teraz moja maszyna trzyma między 3-3,5h lepszy wynik niż na Windowsie:P Dziękuję za pomoc:)
Mam pytanie formalne ... rozwiązałeś kwestię określoną w tytule wątku, czy zastosowałeś inne rozwiązanie o podobnym działaniu? Jeśli to drugie, to zaktualizuj tytuł, bo obecny jest mylący.fraczek14 pisze:No to teraz moja maszyna trzyma między 3-3,5h lepszy wynik niż na Windowsie:P Dziękuję za pomoc:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości