Kolego JerryG Twoja maszyna zawsze należała do lekko "dziwnych"

, ale ad rem ... w kernelach Linux-3.12.2 oraz 3.11.10 jest bardzo wiele zmian dotyczących m.in. USB ... zatem zobaczymy na nich. Najpierw wydam ostatni z linii v26.x, a zatem v26.8 [na ostatnim z wydań 3.11.10 = EOL], a następnie v27.1 na w/w 3.12.2 i wtedy jeszcze podiagnozujemy. Na teraz proszę o logi z NeteXt'73 [oba], po takich nieudanych próbach z USB i wyższych temperaturach.
Pozdrawiam
-- 30 lis 2013 13:10 --
Przy okazji wersja v27.1 będzie jeszcze wydajniejsza i bardziej responsywna niż v27.0 ... nie tylko ze względu na lepszej jakości źródła, ale ... do tej pory pewne optymalizacje testowałem jedynie na wersji Brazos ... sprawdziły się ... i teraz wdrażam je też do i7, k8 i atom

. Oczywiście największy zysk ma wersja Brazos i i7 bo te optymalizacje łączą się jeszcze z dodatkowymi jakie dostają w/w wersje

.
Pozdrawiam
-- 01 gru 2013 11:42 --
Widzę, że nowe sterowniki otwarte do Readeonów idą jak burza ... a TF2 nawet są szybsze od Catalystów !!!!

AMD konsekwentnie daje Linuksowi nowe możliwości ... i jak pisałem na maszyny mobile w zasadzie AMD APU to najlepsze i najtańsze rozwiązanie ... a ostatnie "doniesienia" tylko zdają się potwierdzać moją tezę:
AMD APU On Linux: Gallium3D Can Be 80%+ As Fast As Catalyst
Co do kerneli już mam wszystkie wersje v27.1 na serwerze ... zatem zapewne dziś jeszcze udostępnię

.
PS. polecam wizytę w sklepie Steam ... niezłe "przeceny", np. za Counter-Strike: Global Offensive [na razie wersja windowsowa - pod winie - pokarze za chwilę, jak działa na v27.1-brazos] zapłaciłem 11.50 zł
Counter-Strike: Global Offensive - 1
Counter-Strike: Global Offensive - 2
Pozdrawiam
Nie ma rzeczy niemożliwych ... są tylko trudne do zrobienia
Moje kernele oraz skrypty:
NeteXt'73 - instalator kerneli i skryptów oraz optymalizator systemu w jednym > netext73.pl