Mam mały problem, Kupiłem sobie dziś w biedronce GTA SA, próbuję to za instalować już od kilku godzin i nic, motyw jest taki:
gra za instalowała się poprawnie (wine) ale gdy dochodzi do odpalenia wyskakuje mały problem, gra się włącza ale do pewnego momentu czyli po filmiku nVIDI wywala na pulpit, instalowałem jakieś patche, update i nic oprócz tego w terminalu wyskakuje mi takie coś "(process:29787): GThread-WARNING **: GThread system no longer supports custom thread implementations.
wine client error:9: read: Błędny adres
wine client error:9: write: Błędny deskryptor pliku
Naruszenie ochrony pamięci (core dumped)
"
Proszę o pomoc
GTA SA, gra nie startuje, błędy przy próbie uruchomienia: GThread-WARNING i inne
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 12.04
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
- Diseant
- Serdeczny Borsuk
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: LXDE
- Architektura: x86
- Kontakt:
Re: GTA SA, gra nie startuje, błędy przy próbie uruchomienia: GThread-WARNING i inne
Gra zainstalowana jest w katalogu domowym jak mniemam. Miałem ten sam problem, natomiast instalacja na partycji NTFS, która jest odpowiednio zamontowana (/etc/fstab -> /dev/sda2 /media/Dane ntfs-3g defaults 0 2) niweluje ten problem. Ten sposób przynajmniej działa u mnie, więc nie wiem czy akurat działa u Ciebie 
Pozdr.

Pozdr.