Witam od jakiegoś czasu mam taki problem że jak przełączam się pomiędzy kartami w przeglądarce i na jednej mam filmik wideo z yt to jak wrócę na nią to widzę czarny obraz. Czasami się zdarza, że podczas filmiku potrafi wyświetlić się czarny obraz po kilku sekundach. Taki problem występował również na ubunu 13.10
Karta graficzna to GTX 460, a wersja sterowników 304.116
Przeglądarka Chromium
Wie ktoś jak rozwiązać taki problem?
Dziękuje za pomoc
Źle wyświetlająca się grafika na portalach z wideo
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: 14.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
Źle wyświetlająca się grafika na portalach z wideo
Ostatnio zmieniony 30 sty 2014, 10:10 przez djoaza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
Re: Źle wyświetlająca się grafika na portalach z wideo
A przeglądarka to...?
Załóż nowe konto użytkownika i sprawdź, czy ten sam problem pojawia się na innym koncie? Ewentualnie, zmień profil w <tutaj wstaw nazwę przeglądarki> i sprawdź, czy ten sam problem pojawia się, gdy <tutaj wstaw nazwę przeglądarki> jest "goła": nieubrana jeszcze w żadne wtyczki i rozszerzenia.
Załóż nowe konto użytkownika i sprawdź, czy ten sam problem pojawia się na innym koncie? Ewentualnie, zmień profil w <tutaj wstaw nazwę przeglądarki> i sprawdź, czy ten sam problem pojawia się, gdy <tutaj wstaw nazwę przeglądarki> jest "goła": nieubrana jeszcze w żadne wtyczki i rozszerzenia.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Sędziwy Jeż
Tak samo się dzieje, przeglądarka chromium
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
Tak samo się dzieje co? Na nowym koncie użyszkodnika? Na gołym chromium? Zrób sobie przysługę i zacznij podawać konkretne informacje. Czytać w myślach nie ma komu na tym forum...djoaza pisze:Tak samo się dzieje, przeglądarka chromium
A inne przeglądarki mają ten sam problem? Masz jeszcze Firefoksa? A może Google-Chrome?
Które to wydanie Chromium? Stabilne wydanie, czy rozwojowe?
Tak bez wstawiania ramek, edytuj pierwszy post i dopisz do tytułu wątku, że chodzi o przeglądarkę Chromium.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
-
- Sędziwy Jeż
Więc tak zainstalowałem firefox i nie zauważyłem takich problemów, ale nie wiem jak to by było na dłuższą metę bo testowałem kilka minut. Na czystym chromium i na nowym koncie użytkownika tak samo się dzieje,