[netrunner 13.12] Nie działają strony z połączeniami ssl
-
- Sędziwy Jeż
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: KDE Plasma
- Architektura: x86_64
[netrunner 13.12] Nie działają strony z połączeniami ssl
Tak jak w tytule, problem występuje na lapku(turion x2 m500 hd4530) i desktopie(i5 3470 hd 7850) pod windowsem nie ma problemu, nie mogę zalogować się na allegro, konto google, facebook. Napiszcie jakie logi systemowe dołączyć i wynik komend. Próbowałem, czy działają połączenia ssl na livecd netrunnerze, ale to same.
-
- Przyjaciel
- Środowisko graficzne: Inne
Re: [netrunner 13.12] Nie działają strony z połączeniami ssl
Może napisz, co się dzieje, gdy próbujesz się zalogować...ShFil pisze:nie mogę zalogować się na allegro, konto google, facebook.
Z jakiej to przeglądarki korzystasz? Jak się zwie i jakim numerkiem oznaczona jest wersja tej przeglądarki?ShFil pisze:Napiszcie jakie logi systemowe dołączyć i wynik komend. Próbowałem, czy działają połączenia ssl na livecd netrunnerze, ale to same.
Próbowałeś zainstalować inną, alternatywną przeglądarkę? Sprawdź, czy inne przeglądarki również mają ten problem.
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.
- nomoreground
- Sędziwy Jeż
Re: [netrunner 13.12] Nie działają strony z połączeniami ssl
Ja bym też radziła wyczyścić dane przeglądarki (na Netrunnerze na firefoksie kiedyś maiłam cyrki z logowaniem się na to forum).