instalacja programu citrus
-
- Wygnańcy
instalacja programu citrus
Witam! Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o ubuntu. Może mi ktoś wytłumaczyć (jak dla debila) w jaki sposób zainstalować program z tej strony: http://www.citrusmodem.glt.pl/
-
- Przebojowy Jelonek
- Wersja Ubuntu: 16.04
- Środowisko graficzne: Unity
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
Re: instalacja programu citrus
Przecież jest podana instrukcja. Czego nie rozumiesz?
-
- Wygnańcy
no na samym początku trzeba pobrać ten program. wyskakuje jakiś kod. mam go zapisać w jakimś pliku czy jak?
-- 10 maja 2014, o 17:37 --
po wpisaniu komendy i wpisaniu hasła wywala mi, że nie ma takiego pliku, ani katalogu
-- 10 maja 2014, o 17:37 --
po wpisaniu komendy i wpisaniu hasła wywala mi, że nie ma takiego pliku, ani katalogu
-
- Przyjaciel
- Wersja Ubuntu: inny OS
- Środowisko graficzne: Inne
- Architektura: x86_64
Na forum wróżbitów nie ma. Z fusów wróżyć również nie ma komu. Jak nie podasz, co to za kod wyskakuje, to raczej pomocy nie otrzymasz. Możesz spróbować ewentualnie z forumową szklaną kulą, ale z nią to różnie bywa...informatyka1 pisze:no na samym początku trzeba pobrać ten program. wyskakuje jakiś kod. mam go zapisać w jakimś pliku czy jak?
Jak wyżej... Albo podasz co klepiesz, albo ponownie zapytaj szklaną kulę...informatyka1 pisze:po wpisaniu komendy i wpisaniu hasła wywala mi, że nie ma takiego pliku, ani katalogu
O pomoc pytaj a forum, a nie przez PW.