Braser nagrywanie płyt CD-Audio

Grafika, film, dźwięk.
Awatar użytkownika
Pimpo
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: GNOME

Braser nagrywanie płyt CD-Audio

Post autor: Pimpo »

Czy komuś udało się nagrać w Brasero Audio-CD z plików MP3 w Ubuntu 9.04. U mnie po dodaniu plikow i kliknieciu nagraj cały czas lata pasek normalizowanie audio i to wszystko. Odpaliłem z konsoli jako root Brasero i wywaliło to oczywiście chcę nagrać Audio- CD

Kod: Zaznacz cały

** (brasero:4167): WARNING **: Failed to inhibit the system from suspending: Launch helper exited with unknown return code 0
Awatar użytkownika
hiroshi007
Serdeczny Borsuk
Serdeczny Borsuk
Wersja Ubuntu: 11.10
Środowisko graficzne: KDE Plasma
Architektura: x86
Kontakt:

Odp: Braser nagrywanie płyt CD-Audio

Post autor: hiroshi007 »

Pozbywam się Brasero zaraz po instalacji Ubuntu. Dla mnie to totalna porażka. Niech ktoś spróbuje nagrać zripowany film DVD z dysku ten zobaczy. K3B spełnia wszystkie moje zachcianki i jest to jedyny program KDE u mnie na dysku. Do nagrywania CD Audio najlepsze jest: Serpentine Audio CD Creator.
Awatar użytkownika
Pimpo
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec

Post autor: Pimpo »

Testuje teraz Nero Linux, Audio-CD nagrywa super. Program dziala super pod Ubuntu 9.04 jeżeli nie będzie żadnych niespodzianek chyba się skuszę na niego.

Sory cofam co napisałem. Owszem Nero Linux nagrał płytkę Audio-CD, ale podczas odtwarzania przerywał dzwięk. Zainstalowalem Gnomebaker i teraz jest wszystko ok.
LukAs
Wytworny Kaczor
Wytworny Kaczor
Wersja Ubuntu: 10.04
Architektura: x86_64
Kontakt:

Post autor: LukAs »

Ostatnio wspominałem, że ten projekt powinien wylądować w śmietniku ;/ GnomeBaker nie aktualizowany, ale zawsze robi to co program do nagrywania robić powinien. Chyba też pozbędę się Brasero, a sledze rozwój od wersji 6. Nic się nie zmienia i chyba nie zmieni. Jedyny problem z GnomeB, to słaba integracja z GUI. A dodam jeszcze, że ostatnio Brasero niby nagrał mi płytę DVD, a tak naprawdę ją zniszczył. Nie da się odczytać i wyczyścić, a to dobra płyta DVD-RW, ech...

Ps. Pimpo, na mulącego FF polecam Swiftfox. Pozdro, lukas ;)
Więcej o mnie znajdziesz na: http://ospulse.pl
Awatar użytkownika
neovi
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Kontakt:

Post autor: neovi »

zgadza się, nagrywając audio CD na Brasero, cały czas coś tam normalizuje i nic poza tym :pt36:
dIRE sTRAITS --- on every street
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka, filmy, zdjęcia, grafika”