pidgin, wersja z waszej wersji 9.04 a 8.10

Jak się dogadać?
har7ok
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: GNOME

pidgin, wersja z waszej wersji 9.04 a 8.10

Post autor: har7ok »

Witam,
miałem(mam) ubuntu 9.04 ściągnięty z ubuntu.pl, w pidginie szczególnie podobały mi się powiadomienia. Czy moge zaktualizować w ubuntu 8.10 (równiez z ubuntu.pl), aby pojawil się takie same powiadomienia?
Pozdrawiam :)

Edit:Czy gdziekolwiek w internecie znajduje się ta wersja przerobiona przez Was? Bardzo mi zależy na tej z ubuntu 9.04, moge jakoś przekopiować z ubuntu 9.04(mam go zainstalowanego na innej partycji)?
Awatar użytkownika
galvay
Przyjaciel
Przyjaciel
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: KDE Plasma

Odp: pidgin, wersja z waszej wersji 9.04 a 8.10

Post autor: galvay »

A może by tak kolega przeczytał, czym się "różni" wersja 9.04PL od wersji 9.04 z ubuntu.com?
Jak liczbę liter w moim nicku pomnożysz przez 111, to wyjdzie złowroga liczba 666. To nie może być przypadek :twisted:
har7ok
Piegowaty Guziec
Piegowaty Guziec
Wersja Ubuntu: 9.04
Środowisko graficzne: GNOME

Post autor: har7ok »

Czytałem, bo ściągałem ostatnio chyba 3 wersje i pojawiały się tam informacje o zainstalowanych dodatkach do pidgina, myślałem, ze to właśnie odpicowaliscie go na tyle, ze są takie fajne powiadomienia, a nie, ze to kwestia wersji ubuntu :)
Awatar użytkownika
galvay
Przyjaciel
Przyjaciel
Wersja Ubuntu: inny OS
Środowisko graficzne: KDE Plasma

Post autor: galvay »

Jestem do tyłu z ubuntu, ale z tego co czytałem, to nowe powiadomienia są zasługą wersji 9.04, więc powinien wystarczyć upgrade.
Jak liczbę liter w moim nicku pomnożysz przez 111, to wyjdzie złowroga liczba 666. To nie może być przypadek :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Komunikatory”