Kaffeine 1.0 i plugin sc
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
Kaffeine 1.0 i plugin sc
Zainstalowałm Ubuntu KK do tego Kaffeine 1.0 oraz plugin sc, niestety nie widać w programie jego obecności, a co za tym idzie,konfiguracji, mam tuner DM500 i legalną kartę C+, chciałbym sobie pooglądać na kompie TV, ale niestety,jak na razie nie udaje się mi. Próbowałem za radą innych, którzy mieli podobny problem zaistalować inną wersję Kaffeine, lecz cały czas instaluje się mi wersja 1.0, mimo to że mam ściągniętą np. 0.8, potrzebuję pomocy aby pozbyć tego problemu.
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.04
Odp: Kaffeine 1.0 i plugin sc
Witam .
Odinstaluj synaptikiem kaffeine 1.0 . Potem załaduj na pulpit plik "kaffeine 0.8.x i386(x64).deb
w zależności od posiadanego systemu (32 bit lub x64) i kliknij 2 razy na tym pliku.
Zainstaluje ci się automatycznie z zależnościami . Kaffeine sc-plugin zainstaluj w ten sam sposób . Do oglądania TnK potrzebujesz jeszcze phoeniksa kartę i 2 plinki newcs oraz
newcs.xml .Opisco dalej znajdziesz w internecie " kaffeine + scpugin + phoenix cyfra+"
Pozdrawiam !!!
Odinstaluj synaptikiem kaffeine 1.0 . Potem załaduj na pulpit plik "kaffeine 0.8.x i386(x64).deb
w zależności od posiadanego systemu (32 bit lub x64) i kliknij 2 razy na tym pliku.
Zainstaluje ci się automatycznie z zależnościami . Kaffeine sc-plugin zainstaluj w ten sam sposób . Do oglądania TnK potrzebujesz jeszcze phoeniksa kartę i 2 plinki newcs oraz
newcs.xml .Opisco dalej znajdziesz w internecie " kaffeine + scpugin + phoenix cyfra+"
Pozdrawiam !!!
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86
...no niestety próbowałem jak radziłeś, odinstalowałem Synaptic-em i NIC!!! cały czas mam wersję 1.0 pre
-
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 9.04
Witam !
Spróbuję to "łopatologicznie " . Uruchom synaptic ,wyszukaj kaffeine ,zaznacz wszystko do
usuniecia.Daj "wykonaj" . Wyjdź z synaptica. Przenieś plik "kaffeine 0.8.x.xxdeb." na pulpit .Po 2-kliku
na nim zainstaluje się automatycznie. Dla pewności uruchom komputer ponownie. powinno
zadziałać .
Pozdrawiam .
Spróbuję to "łopatologicznie " . Uruchom synaptic ,wyszukaj kaffeine ,zaznacz wszystko do
usuniecia.Daj "wykonaj" . Wyjdź z synaptica. Przenieś plik "kaffeine 0.8.x.xxdeb." na pulpit .Po 2-kliku
na nim zainstaluje się automatycznie. Dla pewności uruchom komputer ponownie. powinno
zadziałać .
Pozdrawiam .