draft n
- kila
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Środowisko graficzne: GNOME
- Architektura: x86_64
- Kontakt:
draft n
Witam! Doszedł już ktoś jak zrobić połączenie 270Mb/s dla karty z obsługą draft n? Bo uruchomiłem sterownik dla Broadcoma 4322 ale nie potrafię zrobić pełnej prędkości
- mario_7
- Administrator
- Wersja Ubuntu: 20.04
Odp: draft n
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
Jeśli osiągasz prędkości powyżej 54Mbit, to już masz N i nie licz na to, że uzyskasz maksimum przewidziane dla standardu.
- kila
- Piegowaty Guziec
- Wersja Ubuntu: 10.10
- Kontakt:
Chodzi mi o full draft n 270Mb/s
Pod Windows 7 osiągam transfery porównywalne do kopiowania danych na pamięć USB (ok 3MB/s) i zawsze pokazuje mi prędkość 270Mb/s
Pod Kubuntu dostępna prędkość to max 54Mb/s co w praktyce nie pozwala na przegranie danych z serwera na laptop bez szarpania nerwów
Pod Windows 7 osiągam transfery porównywalne do kopiowania danych na pamięć USB (ok 3MB/s) i zawsze pokazuje mi prędkość 270Mb/s
Pod Kubuntu dostępna prędkość to max 54Mb/s co w praktyce nie pozwala na przegranie danych z serwera na laptop bez szarpania nerwów

- mario_7
- Administrator
- Wersja Ubuntu: 20.04
3MB/s odpowiada 24Mb/s, więc o jakim draft n piszesz?
Poza tym - ostatni raz upominam:
Poza tym - ostatni raz upominam:
Zmień tytuł tematu tak, aby w sposób możliwie precyzyjny przedstawiał sedno sprawy, w której piszesz. Miej na uwadze również zgodność z REGULAMINEM
Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post
W razie wątpliwości/zastrzeżeń odnośnie powyższej informacji skontaktuj się z moderatorem, który ją wstawił.Tytuł tematu zmienisz edytując pierwszy post